Single groepsreizen in Curacao

Heerlijk genieten van het tropische Curaçao, de prachtige stranden en de kleurrijke gebouwen. 
Je overnacht in een comfortabel en sfeervol hotel aan het strand op Curaçao
Non-stop economy class vluchten
Overnachting op basis van logies in Curaçao

0

Single groepsreizen in Curacao

Single reizen Curaçao – Optimaal genieten!

Met een gezellige groep singles de mooiste stranden van Curaçao bezoeken? Het is mogelijk met onze single reizen naar Curaçao. Dit zijn complete single reizen inclusief vluchten, overnachtingen in comfortabele accommodaties, veel excursies en een deskundige reisleider die alles over Curaçao kan vertellen. Chillen op de Antillen! Die woorden zijn 100% zeker van toepassing op onze reizen.

Samen Willemstad ontdekken!

Een bezoek aan Willemstad mag niet ontbreken tijdens onze single reizen op Curaçao. Hier is onder andere de bekende pontjesbrug, een brug die door middel van bootjes open en dicht gaat. In de avond is deze brug extra mooi verlicht. Plof lekker neer op een terrasje, geniet van een hapje en een drankje en het uitzicht op de brug en de boten. En breng overdag een bezoek aan de drijvende markt!

Vertoeven op de mooiste stranden

Maar Curaçao staat natuurlijk vooral bekend om de prachtige stranden en die gaan we dan ook zeker bezoeken tijdens onze single reizen op Curaçao. Een aanrader is ook de excursie naar Klein Curaçao, een onbewoond eiland waar we heerlijke kunnen vertoeven en misschien zelfs wel echte schildpadden tegenkomen in het water! Op Curaçao zijn sowieso volop mogelijkheden om te snorkelen en te duiken. Aanschouw de prachtige onderwaterwereld van dichtbij!

Curaçao en Suriname combineren

Staat Suriname ook nog op jouw bucket list voor een reis? Dan bieden wij de unieke gecombineerde singlereis naar Suriname én Curaçao. Tijdens deze reis bezoek je de hoogtepunten van beide landen. Van de jungle op Suriname tot de mooiste stranden op Curaçao. We hebben een leuk programma samengesteld met toffe excursies die ervoor zorgen dat we beide landen goed leren kennen.

Ga mee met ons naar Curaçao

Ga mee met ons naar Curaçao en ontdek zelf hoe chill dit eiland is. De hagelwitte stranden, het helderblauwe water en de gekleurde tropische vissen zullen volop aanwezig zijn tijdens deze vakantie. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, wij regelen alles en zorgen voor een onvergetelijke reis voor de hele groep! Bekijk onze single reizen naar Curaçao en ontdek zelf wat onze reizen zo leuk en onvergetelijk maakt!