Dubai


Dubai, met de woestijn als achtertuin, heeft schitterende stranden en doet futuristisch aan met projecten in zee: ‘Palmeilanden’ en ‘De Wereld’. Het is een waar winkelparadijs en per watertaxi kun je naar Deira voor goud- en kruidensouks. Begin deze eeuw waren dadelplantages, visserij en parelduiken de inkomstenbron, maar heeft zich met de ontdekking van olie snel ontwikkeld tot een modern, welvarend land.

3

Rondreizen in Dubai

Rondreizen Dubai – Ontdek deze unieke wereldstad

Iedereen die ooit in Dubai is geweest kan je vertellen hoe bijzonder deze stad is. Een fascinerende stad vol bijzondere tegenstellingen. Van schitterende stranden tot futuristische gebouwen. In Dubai zul je je verbazen over de luxe en de grote wolkenkrabbers. Maar er is nog meer. Ook de traditionele kant van deze stad is zeker nog terug te vinden. En dat gaan we ontdekken tijdens onze rondreizen in Dubai.

Rondreizen Dubai: enkele hoogtepunten

In Dubai vind je een aantal letterlijke hoogtepunten en dat zijn de moderne, hoge wolkenkrabbers. Eén van de bekendste imposante gebouwen in Dubai is de Burj Khalifa. In 2007 nam dit gebouw de titel over van het ‘hoogste gebouw ter wereld’. Deze kun je zeker niet missen tijdens de rondreizen in Dubai. Maar er zijn nog veel meer indrukwekkende wolkenkrabbers die het zeker waard zijn om op de foto te zetten. In totaal zijn er zelfs meer dan 125 gebouwen die hoger zijn dan 150 meter en 17 gebouwen die hoger zijn dan 300 meter.

Ontdek de oorsprong van Dubai

Dubai heeft, naast de hele moderne gebouwen, ook een hele rijke traditie die je tijdens de rondreis in Dubai kunt ontdekken. Ontdek de oorsprong van Dubai in de wijken rondom Dubai Creek en wandel hier rond in de nauwe steegjes, de oosterse souk en de traditionele lemen huizen. Per watertaxi kun je bovendien nog naar de Deira voor goud- en kruidensouks.

De rondreis naar Dubai combineren

Wij bieden de mogelijkheid om de rondreis naar Dubai te combineren met een rondreis naar Sri Lanka en de Malediven. Zo kun je tijdens één rondreis drie bijzondere landen ontdekken. Wij regelen alles voor de reis, zoals de vluchten, de overnachtingen, transfers en veel excursies. Haal alles uit jouw reis en ontdek wat deze drie landen zo bijzonder maakt.

Ontdek de unieke wereldstad

Ontdek de unieke wereldstad Dubai tijdens een van onze rondreizen. Tijdens de reis ontdek je wat deze stad zo fascinerend maakt. We zorgen ervoor dat je optimaal de gelegenheid hebt om de stad te leren kennen. Een bijzondere ervaring die je niet gauw zult vergeten!