5-daagse Single Stedentrip Dubai

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

19 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 18-11-2019

Geweldig om een keer mee te maken

Dubai is heerlijk over the top. Leuk om met het openbaar vervoer te reizen om nog meer van de stad te zien. Dune bashing is geweldig. Echter had ik een andere voorstelling over een BBQ onder een sterrenhemel. Kwamen in een toeristische vreetschuur terecht en koud eten. Weinig sterrenhemel. Het was eerder een buffet dan een BBQ. Vond ik ontzettend tegenvallen. Reisleider Paul was super en er was een leuke citytrip naar Abu Dhabi geregeld, omdat wij hadden aangegeven niet naar Ferrari World te willen.

Danielle uit Den Haag
6,7
Toegevoegd op: 07-11-2019

Dubai is terechtkomen in een hele goede science-fictionfilm, fantastische ervaring

The Frame en Burj Khalif is een must. Gouden tip: In Marina (jachthaven) via "Bristol" een privébootje huren en naar de Palm varen, en aansluitend lekker eten in de jachthaven! Palm ook bezoeken met de monorail die tot Atlantis gaat. In avond The Pointe (op de Palm), en de "muziekfonteinen" bij de Burj Khalifa bezoeken. Oude stad niet zeer bijzonder, tenzij je liefhebber bent van de Soekh, maar beter bezoeken in ander land? Zoveel mogelijk reizen per train; deze gaat een paar meter boven de grond door de hele stad en zonder conducteur, dus schitterend uitzicht in de voorste coupe! Dan zie je pas echt de hele stad met alle bijzondere gebouwen. Dubai is terechtkomen in een goede sciencefictionfilm, fantastisch!!!

Hanneke vd Berg
9,3
Toegevoegd op: 06-11-2019

Top bestemming die top geregeld is!

Een hele leuke reis met een hele goede en gezellige reisleider Paul!

Doron uit Asten
10,0
Toegevoegd op: 06-11-2019

Een geweldige ervaring, echt een aanrader!!

Ga het zelf beleven!!!

Hendrika
8,0
Toegevoegd op: 05-11-2019

Indrukwekkende dagen van een bijzondere stad

Fantastische reis met voldoende vrije tijd. Reisleider Paul zeer betrokken en altijd paraat met raad en daad.

Diana , Amsterdam
7,7
Toegevoegd op: 05-11-2019

Aparte ervaring te zien hoe een land uit de grond wordt gestampt.

De excursie naar Abu Dhabi is een aanrader mits je Ferrari World mijdt. Zone van de tijd.

henk bulder gouda
8,0
Toegevoegd op: 05-11-2019

Een leuke reis om Dubai en omgeving te leren kennen.

Een hele leuke reis,goed hotel en leuk programma. Jeep safari was helaas zeer massaal en een minder geslaagde excursie. Optionele excursie naar Abu Dhabi was zeer leuk.

6,0
Toegevoegd op: 05-11-2019

Dubai is een indrukwekkende bouwput. Veel moois gezien in korte tijd.

Indrukwekkend, groot, alles in overtreffende trap. Leuk om eens gezien te hebben. Door de enorme expansiedrift helaas overal bouwactiviteiten en hijskranen.

Janny
8,3
Toegevoegd op: 27-06-2019

Dubai is een unieke stad in de wereld

De optionele excursie naar Abu Dhabi is een must met vooral het bezoek aan de bekende moskee. Wil je de Burj Khalifa beklimmen zorg dan vooral dat je vooraf je tickets besteld. De helikopter vlucht is ook een aanrader.

Dhr. Nicolaije uit Vaals
8,0
Toegevoegd op: 26-05-2019

Dubai is een over the top bestemming!

Lekker veel vrije tijd om de stad zelf te bezichtigen wat met de metro bijzonder goed te doen is. Van te voren online kaarten boeken voor de Burj Kahlifa is een must, anders loop je het uitzicht mis. Abu Dahbi is zeker de moeite waard als 2e stad om te bezoeken, de excursie naar de Witte Moskee is een must. De combinatie met Ferrari World (pretpark) had voor mij dan weer niet gehoeven.