Echt FOX, nog meer reis voor uw geld

Bij FOX altijd iets extra’s

Wie al vaker met ons gereisd heeft, weet dat onze reizigers bij ons altijd net even wat extra’s krijgen om de reis nog specialer te maken. Op een aantal van onze populaire reizen hebben we dit jaar nóg meer fantastische reiservaringen geregeld.

Boekt u t/m 31 maart 2017 dan ontvangt u op deze groepsrondreizen, single groepsreizen en privé rondreizen een gratis extra ‘Echt FOX’ excursie! Naast natuurlijk al die andere belevenissen die altijd al inclusief bij ons zijn. En dat zorgt weer voor een mooie herinnering erbij. 

Single groepsreizen   Privé rondreizen 

Geselecteerde groepsrondreizen

Bali

hor-echt-fox-indonesie
Bali is meer dan strand alleen. Ook op natuurlijk en cultureel gebied heeft het godeneiland ontzettend veel te bieden. De leukste manier om veel van deze omgeving te zien is per fiets! Stap op de trappers en kies bijvoorbeeld voor de Kintamani route; vanaf de Batur vulkaan fietst u via de binnenwegen zo tot nabij omgeving Ubud. Of de Jatiluwih route langs spectaculaire rijstvelden en door leuke kleine dorpjes. Vaak komt u op plaatsen waar u met de auto niet kunt komen en ziet u dus veel meer van het originele Bali.

Boek t/m 31 maart 2017 onze 17-daagse groepsrondreis Bali en ontvang deze leuke excursie CADEAU!


Costa Rica & Nicaragua

hor-echt-fox-costa-rica
Duizenden jaren geleden kwam de Mombacho vulkaan ruw tot uitbarsting. Enorme rotsen kwamen daardoor in het meer van Nicaragua terecht en vormden 365 eilandjes; inmiddels bekend als de Isletas de Granada. De eilandjes verschillen in grootte, van slechts enkele vierkante meters tot meer dan 100 hectare. Sommige eilandjes worden bewoond door vissers. Een idyllische plek met wilde natuur en een rijk dierenleven. U spot hier onder meer aalscholvers, papegaaien, haviken en reigers. In een motorboot vaart u langs de eilandjes en ervaart u de schoonheid van dit gebied.

Boek t/m 31 maart 2017 onze 18-daagse groepsrondreis Costa Rica & Nicaragua en ontvang deze leuke excursie CADEAU!

Namibië

Namibie-echtfox
Een fantastische verkenning van de Namib woestijn, de oudste woestijn ter wereld. In deze enorme zandzee is het moeilijk voor te stellen dat hier leven mogelijk is, maar schijn bedriegt! Vanuit een 4x4 voertuig met grote banden spot onze ervaren gids allerlei woestijnbewoners, zoals kameleons, gekko’s, slangen, spinnen en vogels.

Hij laat zich op zijn knieën in het zand vallen en wenkt u om het voertuig te verlaten en de ‘vangst’ te bekijken. Roerloos zitten kameleons op de lage begroeiing, waarbij ze volledig kleuren naar hun ondergrond. Echt FOX en een absolute aanrader!

Boek t/m 31 maart 2017 onze 14-daagse groepsrondreis Weids en Wildrijk Namibië en ontvang deze leuke excursie CADEAU!

Sri Lanka

hor-echt-fox-srilanka
Olielampjes verlichten sfeervol de tempel wanneer we deze ’s avonds binnenstappen als er geen andere bezoekers behalve locals aanwezig zijn. Om te ervaren hoe diep het Boeddhisme geworteld is in de samenleving, zochten we naar een kleine tempel in een dorpje buiten de toeristische plaatsen. Elke dag bij het vallen van de avond, wordt in deze tempel een ceremonie gehouden door monniken. We horen hierbij hoe de monniken gebeden prevelen en de bewoners aandachtig de ceremonie volgen. Dat noemen we nou Echt FOX.

Boek t/m 31 maart 2017 onze 15-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka en ontvang deze leuke excursie CADEAU!

Thailand

hor-echt-fox-thailand
Met de tenen in het zand onder de palmen bij een lokale beach bar genieten van een vers bereide BBQ. Klinkt dat goed of niet? Als u geluk heeft, spelen ze hier zelfs live muziek onder de sterren. Een relaxt avondje uit in Cha-am, alvast eet smakelijk!

Boek t/m 31 maart 2017 onze 15-daagse groepsrondreis Gouden Zuiden en ontvang deze leuke BBQ CADEAU!

Verenigde Staten & Canada

hor-echt-fox-vsWe nemen u mee naar de meest beroemde locatie voor het spotten van walvissen aan de oostkust; Stellwagen Bank. Onder meer bultruggen, vinvissen en dwergvinvissen leven in deze visrijke wateren en daarmee bent u haast altijd gegarandeerd van een fantastisch walvis-avontuur! Wist u dat deze reuzen van de zee wel 15 meter lang kunnen worden en ruim 30.000 kilo wegen?

Boek t/m 31 maart 2017 onze 15-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van het Oosten en ontvang deze leuke excursie CADEAU!

Vietnam & Cambodja

hor-echt-fox-vietnamMisschien is dit wel de bekendste bezienswaardigheid van Vietnam: Halong Bay, beroemd om z’n duizenden onbewoonde kalksteneneilandjes. Het gebied staat terecht op de UNESCO werelderfgoedlijst. Een bijzondere ervaring is het maken van een rondvlucht met een watervliegtuigje over Halong Bay. In het vliegtuigje kunnen maar tien personen, zo zit u dus heel dichtbij de piloot, deze zal u persoonlijk welkom heten. Tijdens de rondvlucht van circa 15 tot 20 minuten kunt u pas goed zien hoe indrukwekkend Halong Bay is, een adembenemend uitzicht.

Boek t/m 31 maart 2017 onze 22-daagse groepsrondreis Vietnam en Cambodja en ontvang deze leuke excursie CADEAU!

Terug naar boven