Bij ons altijd iets extra’s tijdens uw vakantie!

Echt FOX

Bij ons altijd iets extra’s tijdens uw vakantie!

Wie al vaker met ons gereisd heeft weet dat onze reizigers bij ons altijd net even wat extra’s krijgen om de reis nog specialer te maken. Een hotel op een bijzondere locatie of een excursie die voor kippenvel zorgt.  Met veel zorg stellen wij onze reizen voor u samen en verrijken deze met leuke en memorabele belevenissen.  Belevenissen waarvan wij vinden, dat moeten onze reizigers echt meegemaakt hebben. Dat noemen we Echt FOX.

Onze Echt FOX TOP 5:

Thailand

Met een longtailboot varen we diep de jungle in. Midden op de River Kwai, omgeven door jungle en haar bewoners, drijft een hotel. Dit is onze verblijfplaats voor een aantal nachten. Deze unieke accommodatie wordt door de lokale Mon-stam gerund, een speciale ervaring die u zeker bij zal blijven! 's Avonds wordt het hotel sfeervol verlicht met olielampjes en kunt u in uw hangmat van de jungle genieten. Soms voeren de Mon hun traditionele dansen op.


Onze reizen naar het Drijvend Jungle Hotel

Sri Lanka

Bijzonder is de treinrit van Nuwara Eliya richting Bandarawela en Horton Plains, een mooie rit dwars door het groene binnenland van Sri Lanka. Een echte aanrader: de nieuwsgierige blikken, het gegiechel en de pogingen Engels met u te spreken zijn bijna nog leuker dan het prachtige uitzicht onderweg. Van dit uitzicht kunt u ook volop genieten. De trein gaat vaak niet harder dan 20 kilometer per uur, genoeg tijd dus om foto’s van alle vergezichten  te maken.

Ons reisaanbod naar Sri Lanka

Vietnam

Nog zo’n pareltje: slapen in een schitterende baai omringd door imposante krijtrotsen. Dé manier om optimaal te genieten van Halong Bay! We gaan aan boord van een traditioneel schip en maken een boottocht door de baai met uit zee oprijzende krijtrotsen. Een lunch met verse vis wordt aan boord geserveerd. Er is tijd om op het dek te genieten van het uitzicht of in een kayak langs de immense rotsen te peddelen. Als de avond valt gaan we in een baai voor anker om aan boord te overnachten.


Inbegrepen bij veel reizen naar Vietnam

Costa Rica

Bij Rincón de la Vieja verblijven we in een vulkanisch gebied dat létterlijk bruist van de activiteit. De lodge waar we verblijven heeft eigen spa, modder en thermale baden, uniek! Als de spa dicht gaat voor de overige gasten mogen wij als enige nog gebruik hiervan maken - heerlijk rustig en heel gezellig! Na heerlijk gebadderd te hebben in de vulkanisch verwarmde thermale baden (goed voor uw huid!) genieten we van een bbq-diner middenin het bos. Na afloop gaan we in het donker per tractor terug naar de lodge.

cr_spa

Ons reisaanbod naar Costa Rica

Botswana

Wakker worden van de geluiden uit de bush? U ervaart het echte Afrika gevoel tijdens een tweedaagse kampeersafari. Het Moremi Game Reserve ligt aan de oostelijke kant van de Okavango Delta. Hier hebben we ruime tweepersoonstenten ingericht met goede matrassen voor u en kunt u zelf een schaduwrijke plaats uitzoeken voor uw tent. De maaltijden worden bereid door een kok die met ons meereist en de heerlijkste gerechten voor u op tafel tovert! Uiteraard staan er diverse gamedrives op het programma.

bw_mobile_camp

Onze reis naar het Moremi Game Reserve

Terug naar boven