Groepsrondreizen in Ecuador

Hoogtepunten als de Galapagos eilanden, vulkanen en een bezoek aan een indianengemeenschap in Guamote.
We overnachten in comfortabele kleinschalige hotels en lodges.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Groepsreis Ecuador – Ga met ons mee naar het prachtige Ecuador

Misschien is Ecuador niet de eerste bestemming waar u aan denkt voor een groepsreis. Maar dat maakt Ecuador juist zo bijzonder. We maken een reis langs koloniale steden, besneeuwde bergen, actieve vulkanen, ongerepte regenwouden en nog veel meer! De groepsreizen naar Ecuador zijn absoluut bijzonder te noemen. En wij zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is, van de vluchten tot en met de overnachtingen en excursies.

Ecuador groepsreis: de hoogtepunten

De groepsrondreizen naar Ecuador starten in de hoofdstad Quito. Deze stad wordt ook wel de ‘Stad van de Eeuwige Lente’ genoemd en wordt omringd door de hoge bergtoppen van het Andesgebergte. Iets ten noorden van Quito ligt letterlijk het midden van de wereld, er staat een monument precies op 0° ofwel de evenaar. Bijzonder om hier geweest te zijn tijdens de groepsreis in Ecuador.

Naar de jungle

Een groepsrondreis naar Ecuador bestaat ook uit een bezoek aan het Amazonegebied ofwel de jungle. Dit is een waar paradijs om kolibries te spotten en te fotograferen en uiteraard ondernemen we hier enkele typisch jungle-activiteiten. We gaan zowel te voet als per boot op safari in de jungle en brengen ook een bezoek aan de lokale bevolking. Een bijzonder gedeelte van de Ecuador groepsreis.

Ecuador en Galapagos Eilanden combineren

Wat is er nu leuker dan een verblijf in de jungle in Ecuador af te wisselen met een heerlijk verblijf op de Galapagos eilanden? Dat dachten wij ook, en daarom bieden wij een gecombineerde groepsreis naar Ecuador en de Galapagos Eilanden. De Galapagos Eilanden zijn een paradijs voor dierenliefhebbers en vormen een mooie en bijzondere aanvulling op de groepsrondreizen naar Ecuador. Daarbij zorgen wij tijdens de reis voor authentieke overnachtingen op mooie locaties, maar ook de nodige excursies zijn inbegrepen.

Ga mee naar het bijzondere Ecuador

Op zoek naar een bijzondere bestemming voor een groepsreis? Dan is Ecuador zeker een goede keuze. De groepsreizen naar Ecuador zijn gevarieerd qua natuur en cultuur en zitten vol verrassende hoogtepunten. Wij bieden ook mogelijkheden voor een single groepsreis naar Ecuador of een privé rondreis naar Ecuador.

Groepsreis Peru – Ga met ons mee naar de Machu Picchu

Van de bijzondere Machu Picchu en het Andesgebergte tot de Heilige Inca Vallei, een groepsreis naar Peru is meer dan bijzonder te noemen. Deze bestemming is steeds meer in opkomst en dat is niet voor niets zo. Tijdens een groepsrondreis in Peru maken we kennis met de mooiste plekjes in dit land. Tussendoor verblijven we in comfortabele lodges en hotels die van alle nodige gemakken voorzien zijn. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider vertelt alles wat interessant is over dit land. Een onvergetelijke ervaring!

Peru groepsreis: de hoofdstad Lima

Een bezoek aan de hoofdstad hoort natuurlijk bij een groepsrondreis naar Peru. Deze stad heeft zowel een koloniale als een moderne kant, die we kunnen ontdekken tijdens een stadstour. Maar Lima is ook de culinaire hoofdstad van Latijns-Amerika met heerlijke fusion restaurants. Tijdens een verblijf in deze stad zult u dus vast en zeker lekker eten! En voor de overnachting hebben we uiteraard ook gezorgd tijdens de groepsrondreizen in Peru.

Het hoogtepunt: Machu Picchu

De heilige Inca stad Machu Picchu is uiteraard een van de absolute hoogtepunten tijdens de groepsrondreis in Peru. Het is vooral de ligging die het zo spectaculair maakt. In 2007 is het zelfs benoemd tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Bij de groepsreis naar Peru zit de entree inbegrepen en we hebben een gids geregeld die alles kan vertellen over deze bijzondere plek.

Ontdek Noord-Peru

De groepsreizen naar het zuiden van Peru worden steeds populairder, maar het noorden van het land heeft wellicht nog wel meer te bieden en is een stuk minder toeristisch. Daarom bieden wij ook groepsrondreizen naar Noord-Peru. Van adembenemende Peruaanse landschappen tot eindeloze bergketens, maar ook archeologische schatten, het is allemaal onderdeel van deze groepsreis naar Peru.

Ga mee met deze bijzondere reis

Wij kunnen een groepsreis naar Peru echt aanraden en dat zeggen we niet voor niets. Het is een bestemming met fascinerende natuur en een bijzondere cultuur. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een singlereis naar Peru of een individuele rondreis naar Peru. Stuk voor stuk bijzondere en vooral onvergetelijke reizen in dit prachtige land.

Terug naar boven