14-daagse familie groepsreis Ecuador: Indianen, Andes en Amazone

Je krijgt van ons:
  • Jungleverblijf obv volpension en inclusief excursies
  • Kijken bij een echte indigena-gemeenschap!
  • Picknicken op de Chimborazo-vulkaan
  • Bezoek koloniaal Quito, Cuenca en Evenaar
  • Heel veel afwisseling binnen korte afstanden

Ga mee naar deze vakantiebestemming vol verrassingen!

Bij een familie groepsreis komt Ecuador wellicht niet als eerste in je op. Bij ons staat deze bestemming niet voor niets in de FOX top 10 verre familiereizen. Ga met ons mee op deze rondreis langs koloniale steden, besneeuwde bergen, actieve vulkanen, ongerepte regenwouden en maak echt kennis met de inheemse indianenbevolking.

Deze reis zit boordevol leuke bezoeken en activiteiten. Een kleine greep: sta met één been op het noordelijke en je andere op het zuidelijk halfrond, spot het enige vogeltje ter wereld dat ook achteruit kan vliegen, de kolibrie, trek de jungle in en bezoek daar een dierenopvangcentrum. En verder: maak een flinke wandeling de Chimborazo-vulkaan op, help de inheemse indiaanse bevolking in de Andes een handje tijdens een ‘community experience’, stap de dansvloer op voor een salsa-les en leer hoe chocolade wordt gemaakt. 

Gevarieerde overnachtingen
De overnachtingen zijn net zo gevarieerd als het land zelf. We slapen in de jungle, bij een hosteria in de kleine indianengemeenschap Guamote, in prachtige koloniale steden en natuurlijk lekker aan het strand! 

Veel is al inbegrepen
Om de prachtige natuur van Ecuador tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben we samen met onze lokale partner een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat je bij aankomst gratis ontvangt. Dit flesje kun je in veel hotels en restaurants met drinkwater bijvullen. Zo voorkom je vervuiling door het gebruik van plastic wegwerpwaterflesjes.
Elke ochtend wordt het ontbijt voor je geregeld en tijdens het tweedaagse jungleverblijf zijn ook de andere maaltijden inclusief.

Deskundige Nederlandssprekende reisleiders die het land écht kennen
Je wordt tijdens je reis begeleid door onze eigen, ervaren Nederlandssprekende reisleiding en door een (Engelstalige) nationale gids. Doordat onze reisleiders veelal in Ecuador wonen, kennen ze het land op hun duimpje.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze rondreis?

Reisspecialist Frank schreef een blog over deze reis. Lees dit blog voor meer informatie en voorpret! 

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 24 deelnemers
Minimum leeftijd: 8 jaar