Groepsrondreis Ecuador & Galapagos Eilandhoppen

U krijgt van ons:
  • Vijfdaags verblijf Galapagos + excursies
  • Verblijf in jungle op basis volpension
  • Bezoek aan indianengemeenschap bij Guamote
  • Meerdere lunches op bijzondere plekken inbegrepen
  • Bezoek aan thermale baden Papallacta

Reis vol contrasten: koloniale steden & indianendorpjes, tropische jungle & bijzondere Galapagos

Deze prachtige rondreis brengt ons naar het hart van het afwisselende Ecuador. We ontdekken koloniale steden, besneeuwde bergen zoals de Chimborazo, actieve vulkanen zoals de Tungurahua, ongerepte regenwouden en, indien de dag goed valt, echte indianenmarkten.

Ecuador is een ontzettend divers land, het heeft de hoogste bergtoppen in de Andes, tropisch laagland, jungle rondom Tena en een prachtige kustlijn met mooie stranden. En wat dacht u van ons bezoek aan de zeer indrukwekkende Galapagos eilanden, een paradijs voor dierenliefhebbers!

Authentieke overnachtingen op mooie locaties
Tijdens deze rondreis hebben wij goede middenklassehotels voor u uitgekozen. Zo verblijven we in een bijzondere hostería in Guamote, Inti Sisa. Erg kleinschalig en gerund door de lokale Indiaanse bevolking. Ook verblijven we midden in de jungle, waarbij verschillende jungletours inbegrepen zijn.

Veelzijdig aanbod aan excursies
Bij deze reis zijn veel excursies al bij de prijs inbegrepen. Zo picknicken we bij de imposante Chimborazo vulkaan, leren we empanada's maken tijdens een kookworkshop en om te ontspannen bezoeken we de rustgevende warmwaterbronnen in Papallacta. 

Deskundige Nederlandssprekende reisleiders die het land écht kennen
Deze reis naar Ecuador wordt begeleid door één van onze ervaren reisleiders. Neem bijvoorbeeld onze reisleidster Maaike, zij woont vlakbij de bekende markt in Otavalo. Doordat ze in Ecuador woont, kent zij de bestemming op haar duimpje.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte
(geen minimum nodig bij een gegarandeerd vertrek)
Minimaal 10 / maximaal 24 deelnemers.
Ecuador is zo'n divers land. Van Cuenca (stad in de bergen) naar Guayaquil (aan de kust) rijden we over een pas op 4.000 meter hoogte en twee uur later zitten we in een tropisch klimaat.