Groepsrondreizen in Ecuador

Hoogtepunten als de Galapagos eilanden, vulkanen en een bezoek aan een indianengemeenschap in Guamote.
We overnachten in comfortabele kleinschalige hotels en lodges.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

2

Groepsrondreizen in Ecuador

Groepsreis Ecuador – Ga met ons mee naar het prachtige Ecuador

Misschien is Ecuador niet de eerste bestemming waar je aan denkt voor een groepsreis. Maar dat maakt Ecuador juist zo bijzonder. We maken een reis langs koloniale steden, besneeuwde bergen, actieve vulkanen, ongerepte regenwouden en nog veel meer! De groepsreizen naar Ecuador zijn absoluut bijzonder te noemen. En wij zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is, van de vluchten tot en met de overnachtingen en excursies.

Ecuador groepsreis: de hoogtepunten

De groepsrondreizen naar Ecuador starten in de hoofdstad Quito. Deze stad wordt ook wel de ‘Stad van de Eeuwige Lente’ genoemd en wordt omringd door de hoge bergtoppen van het Andesgebergte. Iets ten noorden van Quito ligt letterlijk het midden van de wereld, er staat een monument precies op 0° ofwel de evenaar. Bijzonder om hier geweest te zijn tijdens de groepsreis in Ecuador.

Naar de jungle

Een groepsrondreis naar Ecuador bestaat ook uit een bezoek aan het Amazonegebied ofwel de jungle. Dit is een waar paradijs om kolibries te spotten en te fotograferen en uiteraard ondernemen we hier enkele typisch jungle-activiteiten. We gaan zowel te voet als per boot op safari in de jungle en brengen ook een bezoek aan de lokale bevolking. Een bijzonder gedeelte van de Ecuador groepsreis.

Ecuador en Galapagos Eilanden combineren

Wat is er nu leuker dan een verblijf in de jungle in Ecuador af te wisselen met een heerlijk verblijf op de Galapagos eilanden? Dat dachten wij ook, en daarom bieden wij een gecombineerde groepsreis naar Ecuador en de Galapagos Eilanden. De Galapagos Eilanden zijn een paradijs voor dierenliefhebbers en vormen een mooie en bijzondere aanvulling op de groepsrondreizen naar Ecuador. Daarbij zorgen wij tijdens de reis voor authentieke overnachtingen op mooie locaties, maar ook de nodige excursies zijn inbegrepen.

Ga mee naar het bijzondere Ecuador

Op zoek naar een bijzondere bestemming voor een groepsreis? Dan is Ecuador zeker een goede keuze. De groepsreizen naar Ecuador zijn gevarieerd qua natuur en cultuur en zitten vol verrassende hoogtepunten. Wij bieden ook mogelijkheden voor een single groepsreis naar Ecuador of een privé rondreis naar Ecuador.