Privé rondreizen in Ecuador

Hoogtepunten als het Quilotoa meer, vulkanen en een bezoek aan een indianengemeenschap in Guamote.
U overnacht in comfortabele kleinschalige hotels en lodges.
  Engelstalige Meet & Greet in uw hotel in Quito.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

4

Privé rondreizen in Ecuador

Individuele rondreis Ecuador – Ontdek het land van de vogels

Ecuador is een bijzondere en gevarieerde bestemming. En dat ontdekt u tijdens een individuele rondreis in Ecuador, waarbij u met uw eigen reisgezelschap de hoogtepunten van dit land bezoekt. En daarbij zijn alle overnachtingen en excursies ook al geregeld, dus u hoeft alleen maar te genieten! Ontdek dit bijzondere land helemaal in uw eigen tempo met onze individuele rondreizen.

Privé rondreis Ecuador: een fantastisch land

Ecuador is een fantastisch land, en dat zult u ontdekken tijdens de rondreis. Individueel bezoekt u alle bijzondere hoogtepunten waaronder de hoofdstad Quito, de Evenaar, het Quilotoa meer en de koloniale stad Cuenca. Een bijzonder onderdeel van onze privé rondreizen in Ecuador is een verblijf in een project van een heuse indianengemeenschap in Guamote, een Andesplaatsje. De bijzondere, kleinschalige accommodaties maken de individuele rondreis extra uniek in zijn soort.

Ervaar de afwisselende natuur en cultuur

Tijdens een privé rondreis in Ecuador reist u dwars door de Andes en ervaart u hoe afwisselend de natuur en de cultuur van dit land eigenlijk is. Daarbij hebben wij de privé transfers en openbaar vervoer geregeld. Een hele bijzondere ervaring voor iedereen die de hoogtepunten van dit land wil ontdekken. Ook een groepsrondreis in Ecuador is mogelijk, onder leiding van een Nederlandssprekende reisleider. Voor iedereen hebben we een leuke reis in ons aanbod.