14-daagse privé familiereis diverse vervoerstypes: Indianen, Andes en Amazone

Je krijgt van ons:
  • Heel veel afwisseling binnen korte afstanden
  • Op bezoek bij een echte indianengemeenschap!
  • Privétransfers én openbaar vervoer
  • Picknicken op de Chimborazo-vulkaan
  • Jungleverblijf obv volpension en inclusief excursies

Ga mee naar deze vakantiebestemming vol verrassingen!

Bij een familiereis komt Ecuador wellicht niet als eerste in je op. Bij ons staat deze bestemming niet voor niets in de FOX top 10 verre familiereizen. Ga met ons mee op deze privé familiereis langs koloniale steden, besneeuwde bergen, actieve vulkanen, ongerepte regenwouden en maak echt kennis met de inheemse indianenbevolking.

Deze reis zit boordevol leuke bezoeken en activiteiten. Een kleine greep: sta met één been op het noordelijke en je andere op het zuidelijk halfrond, spot het enige vogeltje ter wereld dat ook achteruit kan vliegen, de kolibrie, trek de jungle in en bezoek daar een dierenopvangcentrum. En verder: maak een flinke wandeling de Chimborazo-vulkaan op, ga op bezoek bij de inheemse indigena-bevolking in de Andes en leer hoe chocolade wordt gemaakt. 

Gevarieerde overnachtingen
De overnachtingen zijn net zo gevarieerd als het land zelf. Je slaapt in de jungle, bij een hosteria in de kleine indianengemeenschap Guamote, in prachtige koloniale steden en natuurlijk lekker aan het strand!

Veel is al inbegrepen
Elke ochtend wordt het ontbijt voor je geregeld en tijdens het tweedaagse jungleverblijf zijn ook de andere maaltijden inclusief. Ook de entreegelden zijn inbegrepen, wel zo makkelijk!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Minimum leeftijd: 8 jaar (advies)