Privé rondreis diverse vervoerstypes Fantastisch Ecuador

 

Reis dwars door de Andes en ervaar de afwisselende natuur en cultuur van Ecuador!

U ontdekt tijdens deze prachtige rondreis door Ecuador de vele facetten van dit afwisselende land! U reist deels met het openbaar vervoer, een avontuurlijke manier om beter in contact met de inwoners te komen, en deels met privéchauffeur. Gedurende een dag staat het programma niet vast en mag u zelf beslissen waar u samen met de chauffeur naartoe wilt rijden, iets unieks!

De reis start in de hoofdstad Quito, vol prachtige koloniale gebouwen en vlak bij de Evenaar. Geniet van de prachtige natuur bij het Quilotoa kratermeer en maak kennis met de vriendelijke bewoners van het Andesplaatsje Guamote. Door hier te verblijven draagt u gelijk al een steentje bij aan de ontwikkeling van het project.
  Bekijk hier het complete programma

Authentieke overnachtingen op mooie locaties
Tijdens deze rondreis hebben wij goede middenklassehotels voor u uitgekozen. Zo verblijven we in een bijzondere hostería in Guamote, Inti Sisa. Kleinschalig en gerund door de lokale Indiaanse bevolking. Ook bijzonder is de overnachting in het schitterend gelegen Llullu Llama, de perfecte uitvalsbasis voor de Quilotoa Loop.
  Bekijk hier de complete selectie van hotels

Inbegrepen excursies
In de reissom zijn diverse excursies reeds inbegrepen. Zo maakt u in Quito een stadstour en leert u tijdens een kookworkshop in Guamote heerlijke empanadas te maken. Ook de beroemde treinrit naar de ‘Duivelsneus’ en een bezoek aan El Cajas National Park zijn al voor u geregeld.
  Bekijk hier alles wat inclusief is

Vervoer met privéchauffeur en lokale bussen
De rondreis wordt uitgevoerd met deels een Spaanstalige chauffeur en deels met het openbaar vervoer. Tijdens de excursies sluit u zich aan bij een internationaal gezelschap en reist in een comfortabele minibus. FOX heeft alle overnachtingen en de vluchten voor u geregeld.

ind_fantastisch_ecuador_klein
Het reisprogramma van deze rondreis.

Quito | Evenaar | Isinlivi/Quilotoa Loop | Baños | Guamote | Cuenca | Guayaquil

 Bekijk hier het uitgebreide dag tot dagprogramma.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit