Privé rondreis diverse vervoerstypes Fantastisch Ecuador

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,2

Gemiddelde beoordeling

4 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 16-09-2018

Veelzijdige reis met een fijne mix van activiteiten

Deze reis door Ecuador biedt een mooie afwisseling van grote steden en prachtige natuur. We kunnen het optionele verblijf in de jungle van harte aanbevelen: het verblijf in de jungle-lodge en het spotten van de vele dieren waren absolute hoogtepunten tijdens de reis. De mix van vervoersmiddelen is leuk en reizen met de lokale bussen is eerder een attractie dan een obstakel. De hotels, met name in Isinlivi en Guamote waren prachtig. Over Guayaquil wordt vaak gezegd dat het er onveilig is, maar het is een mooie stad en prima te bereizen. Tip: bezoek het eilandje Santay (kwartiertje met de taxi) als u de drukte in Guayaquil wilt ontvluchten.

9,0
Toegevoegd op: 07-08-2018

Ecuador, all in one, met Amazone en Galapagos, paradijs voor natuurliefhebbers

Er is geen omschrijving ingevuld.

4,3
Toegevoegd op: 27-05-2018

Een bijzonder mooi land, waarbij de reis ook niet goed gepland was,

zo'n reis boeken we niet meer. vooral te weinig vrije tijd en de dag naar hostel naar Isinlivi was erg slecht. 's avonds 18.00 uur aankomen en 's morgens om 8.00 uur weer weg. Erg slecht.

nvt
6,7
Toegevoegd op: 06-02-2018

Prachtig mooie reis door ecuador en deamazone . De Galapagos vielen een beetje tegen

Prachtig mooie reis gehad door Ecuador , de bevolking is zeer vriendelijk en landschap is bijzonder mooi . Als extra is de amazone zeer aan te bevelen. De Galapogos extra is de prijs die je ervoor betaal niet waard .

GAM Koks