Ecuador

Ecuador Reisleider

14-daagse privé rondreis Fantastisch Ecuador

Vertrek: 05-05-2016

cindy
29-02-2016 - 08:51 uur
Beste,
Wij vertrekken in mei naar Ecuador en hebben besloten gebruik te maken van jullie 14 daagse privé rondreis. Toch enkele vragen:
* Hoogte ziekte: we gaan zeker medicatie meenemen, gezien onze slechte ervaring in Tibet, maar we vragen ons af of we op voorhand ook al bepaalde maatregelen kunnen nemen die ons kunnen helpen?
* Geld: nemen we best USD of EURO's mee om te laten wisselen? Heb je enig advies omtrent een budget dat we ter plaatse nog moeten voorzien? En hoe zit het met ATM machines; kan je ook geld afhalen?
* Zika virus/muggen: ik dacht altijd dat er geen muggen waren op deze hoogtes, klopt dat? Hoe actief is momenteel het ZIka virus in Ecuador?

Bedankt
Cindy
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: FOX Reisleider
01-03-2016 - 14:59 uur
Beste Cindy,

In dit geval raad ik je v.w.b. hoogteziekte en het zika virus aan om contact op te nemen met 'de Reisdokter'. Deze gezondheidsinstantie werkt al jaren samen met FOX en is van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte. Hun gegevens zijn te vinden op www.dereisdokter.nl
Het is handig om US Dollars mee te nemen, waarvan een deel in kleine coupures om grote problemen bij het wisselen te voorkomen. Euro’s zijn nog lang niet overal te wisselen. Probeer verder om zoveel mogelijk te pinnen in de grote steden. Let op dat je pinpas geactiveerd is voor gebruik buiten Europa!
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven