Groepsrondreis Ecuador & Galapagos

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

34 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 10-12-2017

Boeiend en erg afwisselend

Ecuador is een boeiend en erg afwisselend land met enorm vriendelijke mensen, die erg hun best voor je doen. Het Inti Sisa is een geweldig project dat heel veel doet voor de plaatselijke bevolking en de omgeving voor de mensen die het niet gemakkelijk hebben in het leven. Maar wel heel tevreden zijn met hun sobere bestaan. De dagen in de jungle waren zeer de moeite waard De beklimming van de Cotopaxi vulkaan was lastig maar het gaf veel voldoening om de berghut te bereiken. Op Santa Cruz hebben we zelf, ter plekke, de 1/2 dag excursie geboekt: er was voldoende gelegenheid voor. Maar ook bijna de helft goedkoper als waar Fox het voor aanbiedt. Het is wel erg boeiend. Snorkelen bij de eilanden is leuk maar er is geen koraal. Er zijn wel veel vissen maar helaas niet zo kleurrijk

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 06-12-2017

Super Gevarieerde Reis. Onvergetelijk

Super ervaring. Maike onze reisleidster was echt onderdeel van de hele groep. Jammer dat ze niet mee mocht naar de Galapagos. Hier waren de reisleidsters een stuk minder betrokken. De bootreis naar galapagos was verschrikkelijk en gevaarlijk, 35 man op een boot met heel veel bagage je kon nauwelijks bewegen en gelukkig is er niets gebeurd. Het laatste hotel had geen enkele van de beloofde faciliteiten (geen zwembad,bar) Jammer was leuker geweest om hier met de groep samen bv wat te drinken. Al met al toch een super ervaring !!

Dhr. M - Bavel
8,6
Toegevoegd op: 15-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 11-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. G - Hendrik-Ido Ambacht
9,0
Toegevoegd op: 07-11-2017

Pieken en dalen, adembenemend, Galapagos toeristisch, San Cristobal verrassend mooi.

Een reis die letterlijk en figuurlijk bestaat uit pieken en dalen, adembenemend door zuurstofgebrek op de Cotopaxie maar ook door het verrassend mooie eiland San Cristobal op de Galapagos. De bootreis van t vaste land naar Galapagos kan voor sommigen pittig zijn, zakjes bij de hand is geen overbodige luxe! Het massieve Andesgebergte is indrukwekkend, net als de mensen in de jungle die hun best doen de uit gevangenschap gehaalde dieren (indien mogelijk) her op te voeden en weer terug te brengen naar hun eigen vrije wereld. Armoede en rijkdom zie je ook in ecuador door elkaar heen, edoch de mensen op het platteland zijn vriendelijk, vrolijk en gelukkig. Voor mensen die grenzen willen verleggen is het beklimmen van de cotopaxie een tip, ook de optie om te gaan zipgliden en klimmen en een wiebelbrug te nemen is zeker een aanrader! Een rondreis om zeker te ervaren!

Dhr. H - Amersfoort
7,6
Toegevoegd op: 21-10-2017

Een mooie reis ook dankzij onze reisleider Armando alleen de excursies waren veel te duur

Hebben een mooie reis gehad mede dankzij onze reisleider Armando en onze chaufeur Ruben . Een minpunt vonden wij de hoge prijzen van de optionele excursies vooral op de Gallapagos eilanden maar verder hebben we een leuke vakantie gehad metgoede hotels.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 17-10-2017

Ecuador, smeltkroes van Zuid Amerikaanse cultuur, sfeer en kleuren. Galapagos, natuurlijk genieten.

Ecuador, het land op de evenaar, waar je nog kunt genieten van de Zuid Amerikaanse cultuur. Genieten in de Amazone van het regenwoud en de Amazone rivier, met een prachtige lodge waar dieren en vogels voor de wekker-melodie zorgen. Quito, Tena, Banos en Cuenca, kleine stadjes vol kleuren, markten, pleinen en kerken, waar je lekker kunt rondwandelen, opgaan tussen de bevolking en uit eten gaan. De bezoeken aan de bergdorpjes waar mensen trots zijn op hun nederige en harde bestaan. Je vergapen aan de uitzichten op de Andes pieken van 4000 meter hoogte, waar guanaco's het beeld bepalen. Guayaquil een mooie stad, die echter te gewelddadig is om zelf te bezoeken. Maar dan de oversteek naar de Galapagos eilanden, waar het snel duidelijk is waarom Darwin, daar zo vol bewondering over was. Fantastische dieren, zo benaderbaar, dat je je opgenomen voelt in hun kolonies, zeeleeuwen, leguanen, vogels en vissen. Genieten, beleven, prachtig !!

Dhr. P - Reek
7,6
Toegevoegd op: 15-10-2017

Ecuador boeiend maar zonder echte hoogtepunten, Galapagos eilanden werkelijk schitterend.

Onze reisleider Armando was erg goed, want hij regelde veel en vertelde ook veel over zijn land Ecuador. De reisroute had wat gevarieerder gemogen. Nu was het veel op hoogte met een uitstapje naar het Amazone gebied. De kuststreek hebben we helemaal niet bezocht. Wel heel leuk dat we ook veel hebben gezien en geproefd van de indianen cultuur. De treinreis met de Duivelsneus is heel erg leuk om te doen met werkelijk prachtige vergezichten. De Galapagos eilanden waren werkelijk schitterend. Veel dieren en vogels in ongerepte natuur. De dagexcursie is veel te duur voor wat je er voor terug krijgt. De boottocht van Santa Cruz naar San Christobal is er één om snel te vergeten. Veel te veel mensen aan boord en als je boven of op het achterdek zat was je helemaal drijfnat. Eigenlijk te gevaarlijk voor woorden.

Dhr. H - Huizen
8,6
Toegevoegd op: 10-10-2017

Heel wisselend en boeiend.

Je blijft nieuwsgierig naar wat er komen gaat. Een zeer wisselend land.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 10-10-2017

Verwondering

Galapagos excursie kan je lokaal boeken op het eiland. Deze prijs staat meer in verhouding dan wat Fox er voor vraagt.

Anoniem
Terug naar boven