Ecuador

Ecuador Groepsreizen

18-daagse groepsrondreis Ecuador & Galapagos

Vertrek: 06-09-2017

René en Esther
12-01-2017 - 13:34 uur
Hallo reisgenoten,

Wij zijn René en Esther en hebben geboekt voor deze reis naar Ecuador en Galapagos. Wie gaat er nog meer mee? Het duurt nog wel even maar voor je het weet, is het weer september...
Er zijn 11 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 11
RE: René en Esther
22-08-2017 - 07:28 uur
Het gaat nu inderdaad opschieten, nog maar 2 weken! Wij hebben er in ieder geval veel zin in.
De borrel volgt in Ecuador, wij gaan ook rechtstreeks naar Schiphol. Succes met de laatste voorbereidingen en tot snel allemaal.
RE: Nico en IJda
21-08-2017 - 19:57 uur
Hallo reisgenoten,
Het begint nu echt spannend te worden,hebben nu ook de reisbescheiden binnen.
Wij laten ons brengen naar Schiphol,dus nog even geen borrel samen.
Dus mensen tot 6 september op Schiphol.
RE: Wies en Chris
21-08-2017 - 17:37 uur
Onze reisbescheiden vandaag in de Fox Box mogen ontvangen. Nog 2 weekjes! Wij verblijven een nachtje ervoor in het Marriot hotel. Voor wie dit ook geboekt, misschien leuk om even samen aldaar een borrel te pakken😉
RE: Wies en Chris
06-07-2017 - 09:40 uur
Weer wat maandjes dichterbij het vertrek van deze mooie reis. Onlangs zijn een redelijk aantal beoordelingen over deze 18 daagse reis op de Fox site gezet. Fijn om te lezen dat de reis zo goed bevalt.
Twijfelen ook over de opties de eerste dagen in Quito. We zijn gek op mooie gekleurde markten (Otavalo) maar kunnen ook zo genieten van mooie natuur (Mindo tropisch woud). Gaat erom spannen. Ter plekke nog maar even informeren.
Nu nog werken en verder genieten van deze heerlijke zomer en in de tussentijd aan het bedenken welke kleding nou echt relevant is om mee te nemen. We zien dat het op verschillende plekken ook behoorlijk fris kan zijn.
Hoop dat nog wat Foxies zullen reageren op dit forum. Zijn nu met 23 personen. Gezellig!!!
RE: Marc & Mo
29-05-2017 - 14:22 uur
Hoi, wij hebben gisteren deze reis ook geboekt, gaaf! Nu even wachten op de bevestiging van Fox. Pfff, zin in! Leuk om van tevoren al contact te hebben met de groep.

Groetjes M&M
RE: René
16-05-2017 - 13:20 uur
Hallo Chris en Wies,

Wij zijn ook al begonnen met aftellen door het halen van de vaccinaties :).
Het ging in dit geval om de gele koorts en die is je hele leven geldig. Dus daarom meteen maar even gedaan.

Wellicht ook handig voor alle medereizigers: wij zijn bij de KLM Travel Clinic op Schiphol-Oost geweest en na het checken van de route is het niet nodig om malariapilllen te slikken voor de 1,5 dag in de jungle. Goed smeren met DEET is het advies. Daarnaast de gebruikelijke DTP/hepetitus A en dus de gele koorts. Vooral die laatste is belangrijk want ze kunnen om je gele boekje vragen bij aankomst.

Nog een kleine 4 maanden... eerst maar even een mooi Nederlandse zomer.

Groeten,
René en Esther
RE: Wies
15-05-2017 - 19:27 uur
Hallo medereizigers,
Onze datum van vertrek is nog enige maanden verwijdert. We zijn Inside Guide Ecuador/Galapagos heerlijk aan het doorlezen, de voorpret is begonnen. Wat een land. Zoveel verscheidenheid. Het gaat een bijzondere ervaring worden.
Groet, Chris en Wies
RE: René
16-02-2017 - 07:29 uur
Hoi Nico en IJda,

Leuk dat jullie ook mee gaan! Nu alleen nog een kleine 7 maanden geduld hebben haha.

Groeten,
René en Esther
RE: Nico en Ijda
15-02-2017 - 18:57 uur
Wij gaat ook mee,en hebben ear heel veel zin in.
RE: René en Esther
29-01-2017 - 08:58 uur
Hallo Chris en Wies,
Leuk dat jullie ook mee gaan. We zagen dat er inmiddels 20 mensen geboekt staan, dus wie gaat er nog meer mee?
We gaan ons binnenkort maar eens in de vaccinaties verdiepen want daar lezen we verschillende dingen over. Met name over gele koorts en malaria zijn de meningen verdeeld.
Groeten, René en Esther
RE: Wies
29-01-2017 - 07:10 uur
Hoi, wij zijn van de partij! Lijkt ons een fantastische reis, we hebben er zin in!
Groetjes Chris en Wies

Rondreis Ecuador – Een groepsreis in het land van de vogels

U wilt niet naar een bestemming die iedereen al gezien heeft? Kies dan voor een rondreis in Ecuador. Een veelzijdige bestemming met koloniale steden, kleurrijke indianenmarkten en actieve vulkanen. Maar tijdens een Ecuador rondreis zult u ook prachtige natuur zien en vele bijzondere vogelsoorten, voornamelijk op de Galapagos eilanden. Onze deskundige, Nederlandssprekende reisleider zorgt ervoor dat u alles over deze unieke bestemming te weten komt.

Ecuador rondreizen: reizen vol hoogtepunten

Een groepsreis in Ecuador is een reis vol hoogtepunten, maar ook een reis vol contrasten. Veel rondreizen in Ecuador starten in Quito, een stad die op 2.800 meter hoogte ligt en omringd wordt door de hoge bergtoppen van het Andesgebergte. Maak in deze stad een stadstour door het historische centrum en langs het centrale plein. Iets ten noorden van Quito heeft u de mogelijkheid om de evenaar te bezoeken. U bent dan letterlijk in het midden van de wereld! Een bijzondere ervaring tijdens de groepsrondreis in Ecuador.

Naar de jungle!

Bij een Ecuador rondreis hoort ook de jungle! Zo gaan we bijvoorbeeld naar de jungle bij Tena in het Amazonegebied. Misschien maakt u hier wel een kiekje van de prachtige kolibries. Ga te voet of per boot op safari in de jungle en leer alles over bijvoorbeeld de medicinale werking van de planten en bomen. Of ga vissen op piranha’s en leer hoe goud gewonnen wordt in de rivier. Het zijn vaak optionele excursies tijdens de groepsreis in Ecuador, ook leuk voor de kinderen!

De Galapagos eilanden

Tijdens vele rondreizen in Ecuador brengen we ook een bezoek aan de prachtige Galapagos eilanden. Wij kunnen uit eigen ervaring zeggen dat dit toch wel één van de hoogtepunten van de reis zal zijn. Natuurlijk kun je hier snorkelen en uitgebreid genieten van de prachtige flora en fauna. Hier heeft u ook een grote kans om de zeeleeuwen te spotten! Ook veel mooie vogels zijn hier te zien zoals fregatvogels en Blauwvoet-Jan-van-Genten. En heerlijk uitrusten op het strand kan natuurlijk ook tijdens de rondreis in Ecuador.

Kies voor deze bijzondere bestemming

Ga met ons mee op een bijzondere groepsreis in Ecuador en ontdek al het moois dat dit land te bieden heeft. Zowel qua natuur als qua cultuur, een reis in dit land zit vol afwisseling. Wij bieden ook reizen in andere landen van Zuid-Amerika, zoals een rondreis in Colombia. Voor welke reis u ook kiest, ze zijn compleet georganiseerd inclusief vluchten, hotels en excursies.
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven