Ecuador

Ecuador Groepsreizen

Reis Ecuador - Galapagos van 13/07

Marc van Hest
17-04-2017 - 11:25 uur
Hallo medereizigers,

Wij gaan voor de eerste keer met Fox op reis.
Dus voor ons is dit allemaal nieuw.
Mijn vrouw en ik zijn 50 -plussers en hebben al enkele grote reizen gemaakt waaronder Peru.
Wij kijken ernaar uit om kennis te maken met onze reisgenoten.

Mvg,

Chris & Marc

Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Veerle en Noel
26-06-2017 - 23:02 uur
Hallo,

Spannend! De reis komt steeds dichter en we zijn met een mooi groepje van 16. We zijn heel benieuwd wie deze onwaarschijnlijk prachtige reis wil meemaken. Nog even en voor we het weten staan we met onze koffers op de luchthaven.
RE: Marc
29-05-2017 - 12:48 uur
Hallo Peter,

Dank u voor de reactie.
Wij kijken al uit naar het vertrek.
Ik moet nog één zaak regelen maar ik weet niet of dit echt nodig is.
Namelijk de vliegtuigseats op voorhand vastleggen bij KLM zodanigdat
ik en mijn echtgenote naast elkaar zitten. Ik vraag mij af of dit echt nodig is.
Zijn er misschien mensen in de groep die hier ervaring mee hebben?
Zij mogen mij altijd iets laten weten.

Mvg,

Marc & Chris van Hest - Van Mechelen
RE: Peter
26-05-2017 - 10:11 uur
Hallo Marc,

Ik heb deze reis ook geboekt en ga alleen. Inmiddels ben ik al meerdere malen met fox op reis geweest en dat is altijd goed bevallen.
Nog een paar weken...

Groet,
Peter (45)

Rondreis Ecuador – Een groepsreis in het land van de vogels

U wilt niet naar een bestemming die iedereen al gezien heeft? Kies dan voor een rondreis in Ecuador. Een veelzijdige bestemming met koloniale steden, kleurrijke indianenmarkten en actieve vulkanen. Maar tijdens een Ecuador rondreis zult u ook prachtige natuur zien en vele bijzondere vogelsoorten, voornamelijk op de Galapagos eilanden. Onze deskundige, Nederlandssprekende reisleider zorgt ervoor dat u alles over deze unieke bestemming te weten komt.

Ecuador rondreizen: reizen vol hoogtepunten

Een groepsreis in Ecuador is een reis vol hoogtepunten, maar ook een reis vol contrasten. Veel rondreizen in Ecuador starten in Quito, een stad die op 2.800 meter hoogte ligt en omringd wordt door de hoge bergtoppen van het Andesgebergte. Maak in deze stad een stadstour door het historische centrum en langs het centrale plein. Iets ten noorden van Quito heeft u de mogelijkheid om de evenaar te bezoeken. U bent dan letterlijk in het midden van de wereld! Een bijzondere ervaring tijdens de groepsrondreis in Ecuador.

Naar de jungle!

Bij een Ecuador rondreis hoort ook de jungle! Zo gaan we bijvoorbeeld naar de jungle bij Tena in het Amazonegebied. Misschien maakt u hier wel een kiekje van de prachtige kolibries. Ga te voet of per boot op safari in de jungle en leer alles over bijvoorbeeld de medicinale werking van de planten en bomen. Of ga vissen op piranha’s en leer hoe goud gewonnen wordt in de rivier. Het zijn vaak optionele excursies tijdens de groepsreis in Ecuador, ook leuk voor de kinderen!

De Galapagos eilanden

Tijdens vele rondreizen in Ecuador brengen we ook een bezoek aan de prachtige Galapagos eilanden. Wij kunnen uit eigen ervaring zeggen dat dit toch wel één van de hoogtepunten van de reis zal zijn. Natuurlijk kun je hier snorkelen en uitgebreid genieten van de prachtige flora en fauna. Hier heeft u ook een grote kans om de zeeleeuwen te spotten! Ook veel mooie vogels zijn hier te zien zoals fregatvogels en Blauwvoet-Jan-van-Genten. En heerlijk uitrusten op het strand kan natuurlijk ook tijdens de rondreis in Ecuador.

Kies voor deze bijzondere bestemming

Ga met ons mee op een bijzondere groepsreis in Ecuador en ontdek al het moois dat dit land te bieden heeft. Zowel qua natuur als qua cultuur, een reis in dit land zit vol afwisseling. Wij bieden ook reizen in andere landen van Zuid-Amerika, zoals een rondreis in Colombia. Voor welke reis u ook kiest, ze zijn compleet georganiseerd inclusief vluchten, hotels en excursies.
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven