Ecuador

Hoogtepunten als de Galapagos eilanden, vulkanen en een bezoek aan een indianengemeenschap in Guamote.
We overnachten in comfortabele kleinschalige hotels en lodges.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

5

Rondreizen in Ecuador

Rondreis Ecuador – Een rondreis in het land van de vogels

Je wilt niet naar een bestemming die iedereen al gezien heeft? Kies dan voor een rondreis in Ecuador. Een veelzijdige bestemming met koloniale steden, kleurrijke indianenmarkten en actieve vulkanen. Maar tijdens een Ecuador rondreis zul je ook prachtige natuur zien en vele bijzondere vogelsoorten, voornamelijk op de Galapagos eilanden. Onze deskundige, Wij zorgen ervoor dat je alles over deze unieke bestemming te weten komt.

Ecuador rondreizen: reizen vol hoogtepunten

Een rondreis in Ecuador is een reis vol hoogtepunten, maar ook een reis vol contrasten. Veel rondreizen in Ecuador starten in Quito, een stad die op 2.800 meter hoogte ligt en omringd wordt door de hoge bergtoppen van het Andesgebergte. Maak in deze stad een stadstour door het historische centrum en langs het centrale plein. Iets ten noorden van Quito heb je de mogelijkheid om de evenaar te bezoeken. Je bent dan letterlijk in het midden van de wereld! Een bijzondere ervaring tijdens de rondreis in Ecuador.

Naar de jungle!

Bij een Ecuador rondreis hoort ook de jungle! Zo gaan we bijvoorbeeld naar de jungle bij Tena in het Amazonegebied. Misschien maak je hier wel een kiekje van de prachtige kolibries. Ga te voet of per boot op safari in de jungle en leer alles over bijvoorbeeld de medicinale werking van de planten en bomen. Of ga vissen op piranha’s en leer hoe goud gewonnen wordt in de rivier. Het zijn vaak optionele excursies tijdens de rondreis in Ecuador, ook leuk voor de kinderen!

De Galapagos eilanden

Tijdens vele rondreizen in Ecuador brengen we ook een bezoek aan de prachtige Galapagos eilanden. Wij kunnen uit eigen ervaring zeggen dat dit toch wel één van de hoogtepunten van de reis zal zijn. Natuurlijk kun je hier snorkelen en uitgebreid genieten van de prachtige flora en fauna. Hier heb je ook een grote kans om de zeeleeuwen te spotten! Ook veel mooie vogels zijn hier te zien zoals fregatvogels en Blauwvoet-Jan-van-Genten. En heerlijk uitrusten op het strand kan natuurlijk ook tijdens de rondreis in Ecuador.

Kies voor deze bijzondere bestemming

Ga met ons mee op een bijzondere rondreis in Ecuador en ontdek al het moois dat dit land te bieden heeft. Zowel qua natuur als qua cultuur, een reis in dit land zit vol afwisseling. Wij bieden ook reizen in andere landen van Zuid-Amerika, zoals een rondreis in Colombia. Voor welke reis je ook kiest, ze zijn compleet georganiseerd inclusief vluchten, hotels en excursies.