Single groepsreizen in Ecuador

Hoogtepunten als jungle, vulkanen en een bezoek aan een indianengemeenschap in Guamote.
We overnachten in comfortabele kleinschalige hotels en lodges. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Singlereis Ecuador – Ga met ons mee en ontdek unieke flora en fauna

Ecuador is voor velen nog een onontdekte bestemming en dat maakt deze bestemming extra bijzonder. Van indianenmarkten tot jungle én strand, het is allemaal onderdeel van een singlereis naar Ecuador. Met een gezellige groep singles gaan we op ontdekkingstocht in dit unieke land en ontdekken we de gevarieerde natuur en cultuur. Een deskundige Nederlandssprekende reisleider zal tijdens de single vakantie in Ecuador alles vertellen over het land.  

Single reizen Ecuador: de wereld in één land

Ecuador wordt niet voor niets ‘de wereld in één land’ genoemd, en dat gaan we ontdekken tijdens de single groepsreis. Van imposante vulkanen tot ongerepte regenwouden en koloniale steden, het is allemaal onderdeel van onze single reizen in Ecuador. En we brengen je ook in contact met de vriendelijke, lokale bevolking, die de groep met open armen zal ontvangen. Ook de overnachtingen zijn bijzonder, zoals een bijzondere lodge midden in de jungle. De ideale uitvalsbasis om het Amazone gebied te leren kennen!

Ga met ons mee!

Wij bieden een Ecuador singlereis met alles erop en eraan. Van de vluchten tot bijzondere overnachtingen en veel excursies, alles is geregeld. Ontdek dit bijzondere land met een groep en geniet van al het moois dat dit land te bieden heeft! Toch liever individueel op reis naar Ecuador? Kijk dan eens naar onze privé rondreizen naar Ecuador, waarbij we ook alles voor jou geregeld hebben!