Single groepsreis Enerverend Ecuador

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

28 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 14-06-2018

verrassend divers

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 08-06-2018

zeer afwisselende reisprogramma in een mooi land

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 07-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 06-06-2018

Een geweldige, afwisselende reis in een prachtig land,

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 23-04-2018

Zeer afwisselend, prachtige natuur en mensen.

Zeer afwisselnd. Mooi qua natuur en mensen.

Mw. P - Baarle-Nassau
9,5
Toegevoegd op: 07-04-2018

Intensieve en indrukwekkende reis. Zeer gevarieerd programma, goed beeld van de cultuur.

Deze reis is zeker een aanrader. Je krijgt een goed beeld van Ecuador. Veel verschillende omgevingen (Amazone, Andes, kust) met de bijbehorende temperatuurverschillen. Zorg dat je extra ruimte in je koffer hebt voor de fantastische souvenirs. Wel druk programma maar dat zorgt ervoor dat je een goede indruk krijgt. Vriendelijke mensen die graag een praatje met je willen maken. Prachtige foto’s kunnen maken van kinderen op de schooltjes die je gaat bezoeken. Door het verblijf in hotel Inta Sisa is het mogelijk om diverse projecten te realiseren in de Andesgebergte. Computerles, Engelse les, naailes, maaltijden voor de kinderen etc. Mooi dat wij hier een bijdrage aan hebben kunnen leveren. Cuenca is een mooie stad en als je met de stadstour gaat, kom je bij een uitkijkpunt. Wandel dan even naar het atelier van Eduardo Vega: hele bekende keramiekkunstenaar in Ecuador.

Mw. F - Groningen
10,0
Toegevoegd op: 21-12-2017

Geweldig genoten van natuur, cultuur. Met fijne reisgenoten

Ecuador was voor mij de eerste keer Zuid-Amerika en ik ga zeker terug! De combinatie van natuur en cultuur vond ik erg fijn. De bergen van de Andes zijn indrukwekkend, maar dat geldt ook voor de kleurrijke (Indiaanse) bevolking. Over het algemeen mooie accommodaties, sommige zelfs heel mooi. De groep was erg leuk, ook dat hielp mee om dit een bijzondere reis te maken. Programma was soms wel wat vol, met zoveel indrukken heb je af en toe een rustmoment nodig. En de kust viel mij wat tegen, hoewel de excursie op zee, met de vele walvissen, en naar Isla de la Plata, wel prachtig was. Ecuador is (nog?) niet aangetast door massatoerisme, ik hoop dat dat zo blijft.

Dhr. T - Aduard
8,1
Toegevoegd op: 20-11-2017

Zeer afwisselende en actieve reis

Zeer afwisselende en actieve reis met een uitstekende reisleider (Freddy)!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 15-11-2017

Leuke gevarieerde reis in een land met een prachtige natuur

Het is een mooie reis, met van alles wat; jungle, bergen, strand. De reisafstanden zijn goed te doen omdat er onderweg verschillende stops worden gemaakt. De excursie naar de indianenmarkt van Otavalo is geen aanrader lang in de bus zitten en je krijgt er weinig voor terug, de excursie naar poor men's galapagos is zeker wel een aanrader. Als het even kan zou ik ook zeker de Galapagoseilanden erbij doen, het is niet goedkoop maar het is een unieke ervaring. Zo veel dieren die je bijna kunt aanraken is onvergetelijk. Boek dan ook de extra excursie op de vrije dag.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 14-11-2017

Een mooie reis

Een mooie reis

Mw. R - Zeist
Terug naar boven