Single groepsreis Enerverend Ecuador

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

48 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 15-11-2018

Een afwisselende ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 14-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 11-11-2018

avontuurlijk veel natuur in een prachtige omgeving zeer afwisselende activiteiten

Er is geen omschrijving ingevuld.

willem
8,7
Toegevoegd op: 09-11-2018

Zeer diverse en actieve reis, waardoor je Ecuador van vele kanten leert kennen

Als je een combinatie van cultuur, natuur en actie wilt, dan zit je bij deze reis goed. Ecuador biedt dat allemaal. Mocht je een dagje rust willen, dan moet je iets overslaan of niet aan alle excursies deelnemen. In de avond was er vaak wel vrije tijd, dus kun je dan met een drankje even bijkomen van al het moois wat er die dag voorbij is gekomen. De excursie naar Cotopaxi is echt een must, zeker als het mooi weer is, en fietsen in Baños is ook een leuk avontuur. De laatste drie dagen aan het strand is wel leuk, maar Montañita is een gemaakt dorp met veel toeristen waar niet veel te doen is behalve eten en drinken. De dagtrip naar Isla de la Plata is daarom ook zeker aan te raden.

Denny uit Groningen
8,3
Toegevoegd op: 08-11-2018

Verrassend mooi en divers land

Mooie reis met een heel divers programma. Drukke dagen, maar daardoor krijg je een goede indruk van het land, cultuur en inwoners. Hotels waren, op een aantal uitzonderingen na, prima. Reisleiding was goed, wist veel te vertellen over het land. Het was een mooie reis en een hele leuke groep. Ecuador is zeker een aanrader!

8,3
Toegevoegd op: 08-11-2018

Mooie, actieve, afwisselende reis door een prachtig land.

Het is een reis door zeer afwisselend landschap, met interessante cultuur, mooie mensen, leuke en soms avontuurlijke activiteiten en soms wat langer in de bus. De excursies naar Cotopaxi en nationaal park El Cajas vond ik absolute aanraders.

Caroline
8,3
Toegevoegd op: 07-11-2018

Indrukwekkende en afwisselende rondreis door dit mooie land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 07-11-2018

Zeer divers en enerverend Ecuador gezien!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Frederik
9,3
Toegevoegd op: 09-10-2018

Een mooi en afwisselend land, zeer actieve reis en een geweldige ervaring.

Ecuador is zeker een aanrader. Zeer afwisselende landschappen in zo'n klein land. Het Andes gebergte en de vulkanen zijn erg indrukwekkend. Aardige mensen, goed eten en zeer veel te doen. De leuke groep en Maike, onze reisleidster, hebben er voor gezorgd dat dit een zeer geslaagde vakantie is geworden.

Marja uit Alphe a/d Rijn
8,7
Toegevoegd op: 08-10-2018

Een pracht reis vol variaties

De Cotopaxi een mooie uitdaging, eens je boven bent een lekkere voldoening!!!!

Patrick Vde uit Antwerpen