Familie rondreizen in Egypte

Ontdek met ons hoogtepunten als de wereldberoemde piramides, de Rode Zee en leer alles over Toetanchammon
Alle overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels, veelal met zwembad.
Onze familierondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

Egypte met kinderen – Samen naar het land van de farao’s

Een bezoek aan Egypte met de wereldberoemde piramides is voor de kinderen net zo spannend als voor jou! En daarom bieden we speciale familiereizen naar Egypte met kinderen. Tijdens de reis leren jullie alles over de oude Egyptenaren en de farao’s. We hebben een rondreis samengesteld met kindvriendelijke accommodaties en extra leuke activiteiten voor het hele gezin. De ideale manier om Egypte te leren kennen met het hele gezin!

Een reis vol avontuur

Wij zorgen ervoor dat je je tijdens de reis naar Egypte met kinderen geen moment zult vervelen. Zo bezoeken we de piramide van Cheops die je zelfs mag betreden! Maar ook een bezoek aan het wereldberoemde Egyptische museum is interessant met een grote collectie aan mummies en de bekende kunstschatten van Toetanchamon. Een luchtballonvaart over Luxor, een tochtje op een kameel of het snorkelen in de Rode Zee: het zijn allemaal onderdelen van de familiereis in Egypte!

Een complete reis naar Egypte met kinderen

Ontdek het land van de farao’s met het hele gezin dankzij onze speciaal samengestelde familiereizen. Wij zorgen voor de vluchten, de overnachtingen én de toffe excursies tijdens de reis. Dus ga naar Egypte met kinderen en beleef dit land op een unieke en onvergetelijke manier!