Groepsrondreizen in Egypte

Hoogtepunten als de piramides van Gizeh, een onvergetelijke Nijlcruise en genieten van het strand aan de Rode Zee.
We overnachten in vier- en vijfsterrenhotels en op een comfortabele boot tijdens de Nijlcruise.
Rondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies, entreegelden en maaltijden zijn inbegrepen.

Groepsreis Egypte – Ga met ons mee naar Egypte

Wie wil nou niet de machtige piramides van Egypte in het echt zien? Wij maken het mogelijk met de bijzondere groepsrondreis naar Egypte. Samen gaan we op reis naar Egypte en bekijken we de meest unieke hoogtepunten. Van piramides en tempels tot prachtige stranden aan de Rode Zee. De Egypte groepsreis zal hoe dan ook indruk op je maken. En wij hebben ervoor gezorgd dat je niets tekort komt tijdens de reis.

Groepsrondreis Egypte: mysterieuze piramides

We starten onze groepsreizen naar Egypte al meteen bij de meest kenmerkende monumenten van dit land: de piramides. En dan ook niet de minste, de piramide van Cheops is namelijk de grootste piramide die ooit gebouwd is en behoort daardoor tot één van de zeven klassieke wereldwonderen. Maar natuurlijk nemen we tijdens de groepsrondreizen in Egypte ook een kijkje bij de wereldberoemde Sphinx op het Gizeh complex.

Nog veel meer unieke bezienswaardigheden

Tijdens de groepsreis naar Egypte bezoeken we, naast de piramides, nog veel meer unieke bezienswaardigheden die dit land rijk is. Zo bezoeken we bijvoorbeeld het wereldberoemde Egyptische museum met een grote collectie mummies en kunstschatten van Toetanchamon. We bezoeken ook een moskee met een geweldig uitzicht over de stad en varen met een cruiseschip over de Nijl. We eindigen de reis in de badplaats Hurghada waar je heerlijk kunt bijkomen van al het moois dat je gezien hebt. Of ga even duiken of snorkelen en ontdek de prachtige onderwaterwereld. Een aanrader!

Stap in de voetsporen van de oude Egyptenaren

Wij laten je vliegen naar Egypte en vervolgens optimaal genieten van al het moois dat Egypte te bieden heeft. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider neemt je mee naar de meest bijzondere, historische plekken van dit land en zal hier alles over vertellen. Je verblijft daarbij in hele comfortabele accommodaties en de vierdaagse Nijlcruise is ook inbegrepen. Verder zijn ook vele excursies en entreegelden inbegrepen bij de reis en kies je uiteraard zelf aan welke excursies je wel of niet wilt deelnemen. Ontdek wat deze prachtige reis naar Egypte allemaal te bieden heeft, het zal sowieso een onvergetelijke reis worden!