Egypte

Hoogtepunten als de piramides van Gizeh, een onvergetelijke Nijlcruise en genieten van het strand aan de Rode Zee. Bekijk zelf een piramide van binnen!
We overnachten in vier- en vijfsterrenhotels en op een comfortabele boot tijdens de Nijlcruise.
Rondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies, entreegelden en maaltijden zijn inbegrepen.

3

Rondreizen in Egypte

Egypte rondreis – Ontdek het land van de farao’s

Een rondreis in Egypte staat bij velen hoog op de verlanglijst. Hoe gaaf is het om die machtige piramides van dichtbij te bekijken? Wij laten alle hoogtepunten van de oude Egyptenaren zien tijdens de Egypte rondreis. En we zorgen daarbij ook voor de vluchten, overnachtingen en vele excursies. Ontdek samen met ons de wonderbaarlijke schatten van Egypte.

Een geweldige rondreis

Onze rondreizen in Egypte zijn met zorg samengesteld en zorgen ervoor dat je dit land goed leert kennen, waarbij je overnacht in comfortabele viersterrenhotels. Natuurlijk brengen we een bezoek aan de beroemde piramide van Cheops, de enige van de zeven klassieke wereldwonderen. Maar we zien ook het indrukwekkende en kolossale standbeeld van koning Ramses II in Memphis, de hoofdstad van het oude Egypte.

De reis gaat verder

Maar we gaan nog veel meer bekijken tijdens de Egypte rondreis. Zo gaan we naar Aswan, de stad van de Nubische tempels. We varen een stukje en komen bij de tempels van Philae. En een bezoek aan de beroemde Aswan dam mag ook niet ontbreken tijdens de rondreis in Egypte.

Even heerlijk relaxen

We bieden ook de mogelijkheid om even heerlijk te relaxen tijdens onze rondreizen in Egypte. Dit kan in Hurghada, vroeger een vissersplaatsje, maar tegenwoordig een badplaats met vele mogelijkheden. En hier zijn ook volop mogelijkheden om te duiken of te snorkelen. Of ontspan heerlijk aan het zwembad bij het hotel! Alles is mogelijk tijdens de rondreis in Egypte. We zorgen ervoor dat je helemaal niets tekort komt.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben leuke routes samengesteld voor de Egypte rondreis en we zorgen ervoor dat je dit land goed leert kennen en dat je comfortabel kunt bijkomen van al het moois dat je ziet tijdens de reis. We bieden ook de mogelijkheid voor een speciale familie rondreis door Egypte. Een rondreis met leuke excursies voor het hele gezin! Het is bovendien ook een hele leerzame reis, zo leren ze onder andere alles over de Toetanchamon. Voor iedereen hebben we een leuke rondreis samengesteld. Wacht dus niet langer en ga met ons mee naar Egypte!