Prachtig land met fauna, flora en betoverende azuurblauwe oceaan

Vakantie El Salvador


Vakantie El Salvador

El Salvador biedt afwisselende natuur met nevelwouden en vulkanen. Bezoek het historische stadje Suchitoto, de ruïnes van Joya de Cerén en sluit de reis af op een prachtig strand.

Keuze uit 0 El Salvador reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 0
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Vakantie El Salvador – Ga mee op reis in deze ongerepte parel

El Salvador is voor velen misschien een onbekende bestemming, maar dat neemt niet weg dat het een leuke bestemming is voor een vakantie. El Salvador is een ongerepte parel van Midden-Amerika en dat zul je ontdekken tijdens onze El Salvador reizen. Van afwisselende natuur tot historische plekjes en prachtige stranden, je ontdekt het allemaal tijdens een El Salvador vakantie.

El Salvador reizen: de hoogtepunten

Een vakantie in El Salvador bestaat uit meerdere hoogtepunten. Zo is er bijvoorbeeld Isla Meanguera, een van oorsprong vulkanisch eiland. Ontdek dit prachtige plekje met veel ongerepte natuur. Maar breng ook een bezoek aan Joya de Cerén, wat ook wel het Pompeï van Latijns-Amerika wordt genoemd. Dit stadje is al ruim 1.400 bedolven onder vulkaanas, heel bijzonder om te doen.

Heerlijk uitrusten aan het strand

Al je kiest voor een van onze reizen naar El Salvador, krijg je ook uitgebreid de gelegenheid om heerlijk te relaxten aan het strand. Aan de Costa del Sol welteverstaan, maar dan een andere Costa del Sol dan in Spanje. Maar ook hier vind je prachtige stranden waar je lekker kunt vertoeven aan de Grote Oceaan. Wat is er nu fijner dan even heerlijk genieten van de kabbelende zee, en wie weet kun je wel een poging wagen om te surfen!

Ontdek al het moois van Midden-Amerika

U kunt vliegen naar El Salvador, dit land ontdekken en vervolgens meerdere landen in Midden-Amerika ontdekken. Zo kunt je de reis bijvoorbeeld combineren met een vakantie in Costa Rica en meerdere landen in Midden-Amerika. De ideale manier om meteen een groter gedeelte van dit werelddeel te leren kennen. Wij bieden complete reizen met vlucht(en), overnachtingen en excursies!

Ga mee naar het prachtige El Salvador

Ga mee met ons en ontdek het prachtige El Salvador tijdens een vakantie in dit land. Wij bieden een complete rondreis in El Salvador met alles erop en eraan. Onze deskundige, Nederlandssprekende reisleider laat alle hoogtepunten van dit land zien, gecombineerd met de hoogtepunten van andere landen in Midden-Amerika. Genoeg redenen dus om met ons mee te gaan op dit onvergetelijke avontuur!