Groepsrondreizen in El Salvador

Hoogtepunten als Suchitoto, ruïnes van Joya de Cerén, Isla Meanguera en prachtige stranden.
We overnachten in comfortabele hotels met een goede ligging.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

0

Groepsrondreizen in El Salvador

Groepsreis El Salvador – Ga met ons mee naar deze ongerepte parel

El Salvador zal misschien niet iedereen meteen bekend in de oren klinken. En dat maakt het juist tot een unieke bestemming voor een groepsreis. El Salvador wordt ook wel een ongerepte parel genoemd en dat zul je ook zeker ervaren tijdens de groepsrondreis in El Salvador. Een afwisselende reis waarbij wij de vluchten, overnachtingen en veel excursies geregeld hebben. We laten alle bijzondere hoogtepunten van El Salvador zien tijdens de reis. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

El Salvador groepsreis: uniek en verrassend

Alleen al de reis naar El Salvador is uniek te noemen. Per privé boot vertrekken we richting de haven van La Unión en onderweg bezoeken we Isla Meanguera, een van oorsprong vulkanisch eiland. Eenmaal aangekomen in El Salvador, kunnen we door middel van een excursie de hoogtepunten ontdekken. We brengen bijvoorbeeld een bezoek aan Joya de Cerén, een stadje dat al ruim 1.400 jaar bedolven is onder vulkaanas. Een uniek hoogtepunt tijdens onze groepsreizen naar El Salvador.

Relaxen tijdens de groepsreis in El Salvador

Natuurlijk bieden we tijdens de groepsrondreizen in El Salvador ook genoeg mogelijkheden om even uit te rusten van al het moois dat we gezien hebben. Maar we rusten niet alleen uit in de comfortabele hotels, maar ook aan de stranden van de Costa del Sol! Jazeker, ook in El Salvador hebben ze een Costa del Sol. Heerlijke stranden waar we goed bij kunnen komen van de intensieve groepsrondreis in El Salvador. En hier kunnen we ook een poging wagen om te surfen!

Meerdere landen combineren

Wij bieden groepsrondreizen naar El Salvador en andere bijzondere landen van Midden–Amerika zoals Costa Rica en Nicaragua. Op deze manier kunnen we tijdens een complete groepsreis de hoogtepunten van meerdere landen laten zien. Een complete groepsrondreis waarbij de vluchten, overnachtingen en vele excursies inbegrepen zijn. Je hoeft alleen maar te genieten van de vele hoogtepunten die deze landen te bieden hebben.

Ga mee naar Midden Amerika

Ga met ons mee en ontdek de hoogtepunten van El Salvador tijdens een groepsreis. Wij regelen alles wat we nodig hebben om dit land optimaal te ontdekken.