El Salvador

Hoogtepunten als Suchitoto, ruïnes van Joya de Cerén, Isla Meanguera en prachtige stranden.
We overnachten in comfortabele hotels met een goede ligging.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

0

Rondreizen in El Salvador

Rondreis Ecuador - Een rondreis in deze ongerepte parel

El Salvador wordt ook wel de ongerepte parel van Midden-Amerika genoemd. Het is een vrij onbekende, maar des te unieke bestemming. Daarom bieden wij ook een rondreis in El Salvador, zodat je de mooiste plekjes van dit land kunt verkennen. Van het historische stadje Suchitoto tot de vulkanen en prachtige stranden: het is allemaal onderdeel van een El Salvador rondreis. En wij zorgen ervoor dat je dit allemaal in optimale comfort zult ervaren.

El Salvador rondreizen: beleef dit unieke land

Wij zullen ervoor zorgen dat je de mooiste plekjes van dit land zult zien. Zo is er Isla Meanguera, een eiland dat van oorsprong vulkanisch is. We gaan lekker lunchen en vervolgens door naar het vriendelijke stadje Suchitoto, aan het meer van Suchitlán. Tijdens de rondreis in El Salvador mag een bezoek aan het bijzondere stadje Joya de Cerén ook niet ontbreken. Deze plek is ruim 1.400 jaar geleden bedolven onder vulkaanas en dat is nu nog steeds zichtbaar. Hierdoor wordt het ook wel het Pompeï van Latijns-Amerika genoemd.

Relaxen aan de Costa del Sol

Je leest het goed, ook El Salvador heeft een Costa del Sol. En natuurlijk heb je tijdens onze rondreizen in El Salvador uitgebreid de gelegenheid om te relaxen op het prachtige strand aan de Grote Oceaan. Even heerlijk tot rust komen en de indrukken van de afgelopen dagen verwerken. En als je toch wat actievers wilt doen, kun je altijd nog een poging wagen om te surfen!

Ontdek Midden-Amerika

Wil je niet alleen El Salvador, maar meerdere landen in Midden-Amerika ontdekken? Dat komt goed uit, want wij bieden een groepsreis in El Salvador, gecombineerd met meer landen. Denk aan de combinatie met een rondreis in Nicaragua en Costa Rica. Een combinatie van een paar hele gave landen tijdens een rondreis! En wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de vluchten en overnachtingen tot de excursies. Ga met ons mee en beleef magische momenten tijdens onze rondreizen in El Salvador.