Bali Excursiepakket

Mis niets op Bali met het Bali Excursiepakket!

» 4 excursies tegen een scherpe pakketprijs!
» Als u het excursiepakket boekt, zijn de transfers van luchthaven naar hotel v.v. inclusief!
» De excursies worden afwisselend door Nederlands- of Engelssprekende gidsen begeleid.

Let op: U dient minimaal zeven nachten strandverblijf te hebben om dit excursiepakket bij te boeken.

Dagprogramma

Apenwoud en Tanah Lot

Tour naar de eeuwenoude tempel van Mengi, gebouwd in het jaar 1634, een van de mooiste tempels van Bali. Dan naar het apenwoud Alas Kedaton en tegen de namiddag naar de spectaculaire zeetempel van Tanah Lot, die droogvalt bij eb. Hier maakt u de mooie zonsondergang mee.

Oost-Bali tour

Mount Agung wordt door de Balinezen beschouwd als heilige berg. De vulkaan barstte hier in 1963 in volle hevigheid uit. Aan de voet staat de Besakih tempel, ook wel de moedertempel genoemd.

Vervolgens brengen we een bezoek aan het leuke dorpje Penglipuran, hier kunt u een van de woningen bezoeken waar u kunt zien hoe de lokale bevolking volgens eeuwenoude tradities leeft. Tevens krijgt u uitleg over de tempel van het dorpje. Ook bezoekt u onderweg een batikfabriekje en het 11de eeuwse Hof van Justitie in Klungkung.

Ubud en omgeving

Leuke trip naar Batubulan, waar u prachtige stenen beeldjes kunt kopen. In Celuk bezoeken we zilverwerkfabriekjes. Het kunstenaarsdorpje Ubud biedt vele leuke winkeltjes, galeries, terrasjes en cafeetjes. Aan het einde van de tour bezoekt u een Kecak dansvoorstelling.

Vulkaantocht

We vertrekken in de ochtend. Eerst ziet u de traditionele Barongdansen met een gamelan orkest. Vervolgens naar het dorpje Kintamani, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de Batur vulkaan. Daarna bezoeken we de heilige bronnen van Tampaksiring. Ook bezoekt u onderweg een houtsnijderatelier.

Aandachtspunten

  • Het is tevens mogelijk het excursiepakket te boeken bij een verlenging na uw rondreis door Indonesië. U dient minimaal zeven nachten strandverblijf te hebben om dit excursiepakket bij te boeken anders heeft u niet genoeg tijd om aan alle excursies deel te nemen.
  • Indien u gedurende Nyepi Day op Bali verblijft, dient u minimaal acht nachten strandverblijf te boeken om alle excursies uit het excursiepakket te kunnen maken.
  • Bij aankomst ontvangt u een overzicht op welke dagen de excursies worden uitgevoerd.
  • De excursies kunnen gemaakt worden indien u verblijft in Benoa, Kuta, Nusa Dua, Sanur, Legian en Seminyak
  • Niet genoten excursies worden niet gerestitueerd.

Prijzen

Prijzen Bali Excursiepakket

Prijs vanaf   € 118,- p.p.