Excursie Grizzlyberen

Bewonder de grizzly beren van Britich Columbia in hun natuurlijke habitat, tijdens deze intieme en onvergetelijke wildlife-ervaring! Ga mee met een First Nation-indiaan op een tocht door de waterwegen die al duizenden jaren bewoond wordt door zijn volk en kom in contact met de Canadese natuur.

Vanuit Port Hardy vertrekt u per boot naar het First Nation-dorp Alert Bay, in de ongerepte Xakwikan baai. Zeearenden scheren laag over het wateroppervlak en wolven struinen door de mistige kustbossen op zoek naar voedsel. Terwijl we navigeren door wateren die regelmatig worden bezocht door migrerende orka's, geniet u van een ontbijt en luistert u naar verhalen van de gids over de geschiedenis van de First Nation.

Naarmate u dieper het woud in gaat, wordt de kans steeds groter om grizzly beren te zien. Afhankelijk van het seizoen zien we de vissen naar zalm of verder in het bos op zoek naar ander voedsel. We bewonderen we de beren vanaf het water. Een onvergetelijke ervaring! Als de omstandigheden erom vragen, kan de gids besluiten om de boot te verlaten en te voet het woud in te gaan op zoek naar grizzlyberen. 

De excursie duurt 10 tot 12 uur en vereist dat deelnemers goed te been zijn en in staat zijn om mogelijkerwijs ook te wandelen. Draag stevige waterdichte schoenen en neem een dagrugzak mee met een regenpak, pet of zonneklep, zonnebrand en uw camera. Het maximum aantal deelnemers is twaalf. Ontbijt, lunch, snacks en drankjes zijn inbegrepen, alsmede het gebruik van een goede verrekijker.

Prijzen

Prijzen Excursie Grizzlyberen

Prijs vanaf   € 504,- p.p.