Excursie Kanta Elephant Sanctuary in Chiang Mai

Tijdens uw verblijf in Chiang Mai kunt u een optionele halve dag excursie boeken naar de Kanta Elephant Sanctuary. Omdat er slechts een beperkt aantal bezoekers per dag wordt toegelaten, bieden wij u hierbij de mogelijkheid aan deze excursie al vooraf te reserveren. Deze excursie zal plaatsvinden op uw vrije dag in Chiang Mai.

In Kanta Elephant Sanctuary kunt u terecht voor een fantastische ervaring met de Aziatische olifant. In dit park worden de dieren niet gebruikt om op te rijden of om trucs te laten doen maar worden op een natuurlijke wijze verzorgd en behandeld. 

Voor dit halve dag programma wordt u opgehaald in uw hotel in Chiang Mai en rijdt u door het prachtige landschap in ruim een uur naar het park. Bij aankomst krijgt u een rondleiding door de begeleiders van het park en ontmoet u de olifanten in hun natuurlijke omgeving. U mag gelijk mee helpen met het voorbereiden van wat fruit dat u vervolgens zelf mag voeren aan de olifanten. Uiteraard is er voldoende tijd om alles te weten te komen over deze prachtige dieren en kunt u met ze op de foto! Daarna wandelt u met de olifanten naar de grote vijver waar ze lekker gaan badderen en u ze kunt zien spelen in het verkoelende water.

Aan het eind van deze excursie krijgt u thee, koffie en water met wat seizoensfruit aangeboden voordat u weer wordt teruggebracht naar uw hotel in Chiang Mai. 

Aandachtspunten

  • De excursie naar het Kanta Elephant Sanctuary is altijd op aanvraag en onderhevig aan beschikbaarheid.
  • Kinderen tot en met 8 jaar ontvangen een korting van 20% op de excursieprijs. Kinderkortingen worden tijdens het boekingsproces niet automatisch verwerkt. Deze worden later handmatig toegevoegd aan uw factuur bij verwerking van uw reservering.
  • In geval van annulering/wijziging van de excursie worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn bij ons op te vragen.

Prijzen

Prijzen Excursie Kanta Elephant Sanctuary in Chiang Mai

Prijs vanaf   € 47,- p.p.