Excursie rondvlucht boven Halong Bay (ter plaatse te betalen)

Tijdens uw verblijf in Halong Bay kunt u deelnemen aan een spectaculaire rondvlucht boven de baai met prachtige uitzichten. In een watervliegtuigje maakt u een rondvlucht boven de beroemde duizenden onbewoonde kalkstenen eilandjes. In het vliegtuig kunnen circa 12 personen, zo zit u dus heel dichtbij de piloot en heeft u een werkelijk adembenemend uitzicht! Tijdens de vlucht van circa 15 tot 20 minuten kunt u goed zien hoe indrukwekkend Halong Bay is.

Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen aan boord van het vliegtuigje zijn, bieden wij u hierbij de mogelijkheid aan om deze excursie al vooraf te reserveren. Deze excursie is op basis van beschikbaarheid. Mocht deze niet akkoord komen, dan zullen wij u hierover informeren.

De kosten voor deelname aan deze excursie bedragen VND 1.870.000 (circa EUR 70) per persoon. Deze kosten dient u ter plaatse bij de reisleider te voldoen.

Let op: dit betreft een reservering zodat u bent verzekerd van een plaats in het vliegtuig. Indien door weeromstandigheden de vlucht boven Halong Bay wordt geannuleerd, dan vervalt uw reservering.

 

Aandachtspunten

  • Tijdens je verblijf in Halong Bay kun je deelnemen aan een spectaculair rondvlucht boven de baai met prachtige uitzichten. In een watervliegtuigje maak je een rondvlucht boven de beroemde duizenden onbewoonde kalkstenen eilandjes. In het vliegtuig kunnen circa 12 personen, zo zit je dus heel dichtbij de piloot en heb je een werkelijk adembenemend uitzicht! Tijdens de vlucht van circa 15 tot 20 minuten kun je goed zien hoe indrukwekkend Halong Bay is.
  • Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen aan boord van het vliegtuigje zijn, bieden wij je hierbij de mogelijkheid aan om deze excursie al vooraf te reserveren. Deze excursie is op basis van beschikbaarheid. Mocht deze niet akkoord komen, dan zullen wij je hierover informeren.
  • In de maanden januari t/m maart en december is het niet mogelijk om de excursie te boeken in verband met de weersomstandigheden.
  • De kosten voor deelname aan deze excursie bedragen VND 1.870.000 (circa EUR 70) per persoon. Deze kosten dien je ter plaatse bij de reisleider te voldoen.
  • Let op: dit betreft een reservering zodat je bent verzekerd van een plaats in het vliegtuig. Indien door weeromstandigheden de vlucht boven Halong Bay wordt geannuleerd, dan vervalt uw reservering.