Excursie Upper Antelope Canyon

Diep in het rotslandschap de Navajo-woestijn ligt een fascinerend mooie plek; twee prachtige smalle gleuven met hoge verticale wanden die tijdens overstromingen van het gebied geheel zijn uitgesleten uit de rotsen. Deze zogenoemde slot canyons zijn geheel verscholen in de rode zandstenen plateaus die kenmerkend zijn voor de regio. Door een smalle opening betreed je de kloof en loop je een magische wereld binnen van glooiende wanden die door het gefilterde zonlicht een warme gloed krijgen. De Upper Antelope Canyon is circa 140 meter lang en 40 meter hoog. Ondanks het gegeven dat het soms erg druk kan worden in de kloof, is dit met recht één van de mooiste plekken van de Verenigde Staten en zal een bezoek je nog lang bijblijven.

Vanuit Page vertrek je per 4x4 naar de kloof en eenmaal in de kloof aangekomen, kan de gids je alles vertellen over dit natuurwonder. De tour duurt ongeveer twee uur, maar vanwege de populariteit is de tijd in de kloof beperkt.

Wij reserveren voor u een ticket op het mooiste moment van de dag; om 12.30 uur is het licht in de kloof het allermooist!

Aandachtspunten

  • De excursie naar Upper Antelope Canyon is altijd op aanvraag en onderhevig aan beschikbaarheid.
  • Kinderen tot en met 7 jaar ontvangen een korting van circa 20% op de excursieprijs. Kinderkortingen worden tijdens het boekingsproces niet automatisch verwerkt. Deze worden later handmatig toegevoegd aan uw factuur bij verwerking van uw reservering.
  • Draag comfortabele schoenen voor de wandeling door de kloof.
  • De vraag naar tickets voor de Upper Antelope Canyon is explosief gestegen, waardoor het druk kan zijn.

Prijzen

Prijzen Excursie Upper Antelope Canyon

Prijs vanaf   € 72,- p.p.