Excursiepakket Thailand Compleet

Maak uw rondreis door Thailand nog completer met dit excursiepakket!

Voor het gemak bieden wij u de mogelijkheid om een excursiepakket al vooraf bij te boeken bij uw rondreis door Thailand. De volgende vier excursies zijn inbegrepen in dit pakket:

» Koninklijk Paleis & Emerald Boeddha in Bangkok (halve dag excursie op dag 3)
» Bezoek aan Erawan Watervallen in Kanchanaburi (halve dag excursie inclusief lunch op dag 5)
» Fietstocht door omgeving Chiang Mai (halve dag excursie op dag 9)
» Kajaktocht door mangrovebossen van Krabi (halve dag excursie inclusief lunch op dag 11)

De fietstocht door de omgeving van Chiang Mai en de kajaktocht bij Krabi zijn op basis van internationaal gezelschap. 

Dagprogramma

Koninklijk Paleis & Emerald Boeddha (Bangkok)

U bezoekt het schitterende oude Koninklijke Paleis en de Wat Phra Kaew in Bangkok, één van de belangrijkste tempels in Thailand met de bekende smaragden Boeddha. Deze unieke combinatie van Thaise en Westerse architectuur uit de Chakri dynastie mag u absoluut niet missen. Uw gids staat paraat om u alles te vertellen over de fascinerende verzameling van muurschilderingen, beelden en Boedhistische ornamenten.

Deze halve dag excursie wordt uitgevoerd op privébasis en vindt plaats op dag 3. 

Erawan Watervallen (Kanchanaburi)

Deze waterval is één van de bekendste en mooiste watervallen in Thailand. Hij bestaat uit zeven (begaanbare) niveaus die via een slingerend junglepad bereikbaar zijn. Elk plateau is nog mooier dan de vorige. Het is aan te raden goede schoenen bij de hand te houden en zwemkleding mee te nemen. Of u nu rustig wilt zitten aan de rand van het water of wilt zwemmen, er is voor iedereen iets te beleven in en rondom het water. 

Deze halve dag excursie wordt uitgevoerd op privébasis, is inclusief lunch en vindt plaats op dag 5. 

Fietstocht door omgeving Chiang Mai

Ontspannende fietstocht buiten Chiang Mai door een mooi landschap. U komt onder andere door rijstvelden, langs folkloristische dorpjes en interessante tempels. U wordt begeleid door ervaren lokale gidsen die een aantal interessante stoppen inlassen. Voor iedereen met een redelijke conditie te doen. Men fietst op goede kwaliteit comfort bikes en de totale afstand is ca. 27 km. Voor 500 THB extra heeft u de mogelijkheid om een elektrische fiets te huren.

Deze halve dagexcursie wordt uitgevoerd in internationaal gezelschap en vindt plaats op dag 9.

Kajaktocht door mangrovebossen van Krabi

Deze excursie biedt u de mogelijkheid om te kajakken in de Thalane mangrove. Een prachtig natuurgebied en ecosysteem met een unieke fauna en flora; op ongeveer 45 minuten rijden van Ao Nang Beach. Bij aankomst op de pier kunt u even oefenen met uw kajak die u meestal met twee personen gaat gebruiken. De mangrove is omgeven door schitterende kalkstenen rotsformaties en met een beetje geluk ziet u mooie vogels, hagedissen en apen. Dus let goed op uw persoonlijke bezittingen. Vergeet niet om zwemspullen, een handdoek, camera en droge kleren mee te nemen.

Deze halve dag excursie wordt uitgevoerd in internationaal gezelschap, is inclusief lunch en vindt plaats op dag 11.

Aandachtspunten

  • Niet genoten excursies worden niet gerestitueerd.

Prijzen

Prijzen Excursiepakket Thailand Compleet

Prijs vanaf   € 153,- p.p.