Stopover Dubai hotel Flora Grand inclusief transfers (achteraf)

Het is mogelijk de reis te onderbreken met een stop-over in het bruisende Dubai. U verblijft in het Flora Grand hotel , op basis van logies en ontbijt. De transfers van luchthaven naar hotel en v.v. zijn inclusief.

U kiest bij dit pakket voor een stop-over aan het einde van de reis. Het systeem boekt u automatisch in voor 2 nachten aan het einde van de reis (op basis van de standaard reis). Onze medewerkers van het Customer Contact Center zullen de stop-over op de juiste datum zetten. Indien u meer of minder nachten in Dubai wilt verblijven dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld bij stap 4 in het boekingsproces.

Aandachtspunten

  • Indien u een stempel van Israël in uw paspoort heeft staan, dan kunnen er problemen ontstaan bij de douane van Dubai. Wij verzoeken u van tevoren contact op te nemen met de ambassade van Dubai voor meer informatie.
  • Ramadan: de Islamitische vastenperiode. Tijdens Ramadan kunnen onze reizen gewoon uitgevoerd worden, maar u dient rekening te houden met lokale gewoonten en eventuele programmawijzigingen. In Dubai zijn de openingstijden van bezienswaardigheden (vrijwel) ongewijzigd. In publieke ruimtes mag niet worden gegeten, gedronken of gerookt. De restaurants van internationale hotels zijn gedurende ramadan gewoon geopend.
    U dient er rekening mee te houden dat de Ramadan tussen 05 mei en 04 juni 2019 valt.

Prijzen

Prijzen Stopover Dubai hotel Flora Grand inclusief transfers (achteraf)

Prijs vanaf   € 122,- p.p.

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Standaard vanaf   € 20,- p.p.

Tweepersoonskamer met extra bed; Standaard vanaf   € 2,- p.p.