Toeslag Premium Economy Class

Indien u prijs stelt op meer comfort, dan kunt u kiezen voor een upgrade van Economy Class naar de Premium Economy Class zone.
Singapore Airlines biedt de nieuwe Premium Economy Class aan op de route Amsterdam – Singapore v.v. Naast het introduceren van nieuwe stoelen en een nieuw entertainmentsysteem heeft Singapore Airlines de Premium Economy Class zo ontworpen om u te voorzien van meer comfort en ruimte gedurende de reis. De Premium Economy Class is een knusse oase met 24 stoelen. De stoel zal een breder zitvlak hebben en is meer verstelbaar dan de Economy Class. Dit geheel wordt aangevuld met geluidsreducerende koptelefoons en een volledig HD-beeldscherm van 34 cm, de grootste in zijn klasse, waardoor u nog meer gaan genieten van het in-flight entertainment. Verdere details van de stoel zijn een volledig lederen afwerking en een complete ondersteuning voor zowel de onderbenen als voeten. De stoelen beschikken over een eigen stroomvoorziening, twee USB poorten, een in-seat leeslamp, een cocktail tafel en extra opbergruimte voor persoonlijke eigendommen.
Naast de drie hoofdgerechten waaruit u aan boord kan kiezen, heeft u ook de mogelijkheid om voor vertrek een keuze te maken uit de Premium Economy Book the Cook service. De maaltijden worden vergezeld van een glas champagne - die gedurende de hele vlucht beschikbaar is - of van één van de met zorg geselecteerde wijnen.


Als aanvulling op deze voordelen, zult u ook nog profiteren van:
Op de grond:
- Speciale Premium Economy Class check-in balie met 35 kg bagage toegestaan.

Aandachtspunten

  • Premium Economy Class is alleen op aanvraag bij te boeken en o.b.v. beschikbaarheid.
  • Luchtvaartmaatschappijen hebben een beperkt aantal stoelen beschikbaar per tarief klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, de vanafprijs zoals hierboven vermeld niet meer beschikbaar is. Indien de stoel voor een hoger tarief wordt geboekt zal FOX hiervoor uw toestemming vragen.
  • U dient er rekening mee te houden dat voor alle reizen naar Azië Premium Economy Class enkel geboekt kan worden voor het traject Amsterdam – Singapore en v.v. Overige trajecten worden in de Economy Class geboekt.
  • Het tarief zoals gepubliceerd betreft een retourtarief. Het is niet mogelijk om de upgrade op enkele reis basis te boeken.
  • Indien u een Premium Economy Class stoel heeft geboekt, verzoeken wij u vriendelijk om uw voorkeur voor raam- of gangpad bij stap 4 van het boekingsproces aan te geven. Wij doen onze uiterste best om aan uw voorkeur te voldoen en om stoelen voor u en uw medepassagier(s) naast elkaar te reserveren.
  • De toeslag voor de Premium Economy Class is geldig bij boeking buiten 60 dagen voor vertrek. Binnen 60 dagen voor vertrek is de toeslag op aanvraag.