Familie rondreizen

Samen met andere gezinnen onder begeleiding van onze Nederlandssprekende reisleiding een verre bestemming ontdekken of alleen met het eigen gezin een privé rondreis maken? Onze reisspecialisten hebben ook dit jaar weer onvergetelijke droomreizen uitgestippeld.

  • Familie groepsreizen & privé familiereizen
  • Veelal geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar
  • Avontuurlijke reisprogramma’s en verblijf in kindvriendelijke hotels
  • Nederlandssprekende reisleiders op de familie groepsreizen

23

Familie rondreizen

Verre reizen met kinderen - Geniet van een droomvakantie met FOX!

Ga je dit jaar op vakantie met jouw kinderen? FOX biedt een uitgebreid aanbod aan gezinsvakanties van privé familiereizen tot aan familie groepsreizen. Reis per eigen huurauto langs de hoogtepunten van Costa Rica of Zuid-Afrika. Ga je liever op reis met andere gezinnen? Dat kan, want FOX biedt naar meer dan 10 verschillende bestemmingen speciaal gemaakte familiegroepsreizen aan. Je kunt tijdens het boeken precies zijn wat de groepssamenstelling is, zo weet je, of jij en jouw kinderen op reis gaan met reizigers van dezelfde leeftijdscategorie! Je reist tijdens de familie groepsreizen onder begeleiding van onze Nederlandssprekende reisleiding.

Excursies

Op vakantie met kinderen betekent mooie verre vakantielanden ontdekken. Speciaal voor onze familiereizen hebben wij de leukste excursies gemaakt. Doe een ranger-cursus in Zuid-Afrika, waar de jongere deelnemers de smaak van het wild spotten goed te pakken hebben gekregen een cursus tot ranger kunnen volgen. Een lokale gids leert hen alles over de dieren en de vogels die ze hebben gezien!

Of wat dacht je van de Streetfood challenge in Bangkok? Maak kennis met de Thaise keuken, test de smaakpapillen en wandel langs één van de vele markten waar Bangkok zo bekend om staat. Voorafgaand aan het boeken van een gezinsvakantie bij FOX zie je precies wat er wel en niet inclusief is tijdens de reis. Zo kom je nooit voor een onplezierige verrassing te staan tijdens de reis met jouw kinderen!

Op verre vakantie met kinderen

Gaat je voor het eerst op een verre reis met kinderen, dan zijn de familiereizen van FOX bij uitstek de perfecte start. Onze ervaren Nederlandssprekende reisleiders zorgen ervoor dat jij en jouw kinderen een onvergetelijke rondreis zullen hebben. Reis samen met andere gezinnen en deel deze prachtige ervaring van een verre reis met kinderen! Tijdens de prachtige busreizen kunnen de kinderen samen in de bus zitten terwijl jij, als ouder, heerlijk geniet van het uitzicht!

Gezinsvakantie: een unieke ervaring

Veel van onze familiereizen maken net dat ene stapje extra wat ervoor zorgt dat deze reis jou en jouw kinderen voor altijd zal bijblijven. Wat denk je bijvoorbeeld van een kamelentocht door de Sahara in Marokko om uiteindelijk in een bedoeïenkamp onder de sterrenhemel te slapen? Gegarandeerd een ervaring die jouw kinderen voor altijd zullen herinneren!