Groepsrondreis Filipijnen

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

  • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
  • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet
Er zijn geen excursies beschikbaar voor deze reis


Aandachtspunten

  • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
  • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
  • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
  • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
  • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

    Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).

Rondreizen – ontdek spectaculaire bestemmingen tijdens een verre rondreis met FOX!

Een rondreis maken naar één van de 56 verschillende verre bestemmingen uit het aanbod van FOX. Kies uit één van de 290 verschillende rondreizen voor een onvergetelijke vakantie. FOX heeft het meest uitgebreide aanbod aan groepsrondreizen, familiegroepsreizen en single groepsreizen. Wilt u liever wat meer vrijheid tijdens uw rondreis? Dat kan, want FOX heeft ook een zeer ruim aanbod aan privé rondreizen naar veel verschillende bestemmingen.
Al onze rondreizen zijn perfect samengesteld op de wensen van onze reizigers. Zo biedt FOX actieve vakanties aan voor onze single- en familiereizigers en reizen met een aangepast tempo, onze Easy Going rondreizen. Zo heeft u net even iets meer tijd op uw vakantiereis.

Verken samen met FOX de meest uiteenlopende bestemmingen zoals Angkor Wat in Cambodja, de Grote Muur in Beijing, of Petra in Jordanië. Geniet u liever van een strandvakantie? Ook dat kan met FOX in prachtige bestemmingen zoals de Malediven, Indonesië en het Caribisch Gebied!

Rondreis maken

Een verre rondreis maken is een spectaculaire ervaring, door te kiezen voor één van de vele rondreizen van FOX kiest u voor een comfortabele rondreis waar alles voor u geregeld is. U heeft echter natuurlijk gewoon de vrijheid naast het dagprogramma te doen wat u graag zelf wilt. Laat u tijdens onze groepsreizen rondleiden door onze Nederlandssprekende reisleiding of kies juist voor de vrijheid van onze individuele rondreizen. Het vervoer tijdens onze verre rondreizen is geheel afhankelijk van de bestemming en het type reis. Onze groepsrondreizen reizen voornamelijk per comfortabele airconditioned bus terwijl onze privéreizen per huurauto, taxi of trein rondreizen. Wat echter nooit anders is, is de mate van comfort. FOX zorgt er ten alle tijden voor dat de manier van vervoer kwalitatief hoogstaand is tijdens uw rondreis!

Vakantiereizen

Niet te vergeten dat een rondreis nog altijd een vakantie is. Zo proberen wij in al onze reizen genoeg rust momenten in te plannen. In veel van onze bestemmingen sluiten wij de vakantie af met een aantal dagen aan het strand om nog even helemaal tot rust te komen na een reis vol met prachtige impressies.


Terug naar boven