Ervaringen uitwisselen, vragen stellen en vragen van andere reizigers beantwoorden

FOX Forum: dé ontmoetingsplek voor reizigers!

Hoe kan ik een bericht verwijderen?

Geplaatste berichten op het forum kunnen niet door de schrijver zelf van het forum worden verwijderd. U dient hiervoor een e-mail te sturen naar de webmaster van FOX. De webmaster zal het bericht voor u verwijderen. In de e-mail naar de webmaster vermeldt u de naam van de betreffende discussie.

Ik heb mijn achternaam bij het bericht gezet. Ik wil dit niet.

Geplaatste berichten kunnen niet door uzelf gewijzigd worden. Om die reden dient u uw vraag te sturen naar de webmaster van FOX. Deze zal uw bericht voor u wijzigen.

In het bericht vermeldt u tevens de naam van de betreffende discussie. Door deze informatie te verstrekken kan de webmaster snel op uw vraag reageren.

Hoe kan ik de berichtgeving over nieuwe berichten stop zetten?

Zodra u de optie 'Stuur me een e-mail, zodra er op mijn bericht wordt gereageerd' heeft aangevinkt krijgt u bericht over nieuwe berichten op het forum.

Om dit stop te zetten kunt u een bericht sturen naar de FOX Webmaster. In het bericht vermeld u op welk emailadres u geen berichtgeving meer wilt ontvangen. De webmaster zal zorgdragen dat u in het vervolg geen mail meer zult ontvangen.

Waarom verschijnt mijn bericht niet op het forum?

Het kan voorkomen dat uw bericht niet wordt getoond op het FOX forum. Dit kan komen doordat in het bericht woorden staan die voorkomen op onze spamlijst. Als het bericht geen spam blijkt te zijn, dan zullen de webmasters het bericht toelaten op de website. Het kan daarom voorkomen dat uw bericht wat later op het forum verschijnt.

Terug naar boven