Maak kans op een reischeque van € 250,-

Fotowedstrijd Reizigers & Reisleiders

Doe mee aan onze fotowedstrijd 'Reizigers & Reisleiders'

***Deze fotowedstrijd is afgelopen***

We zoeken foto's waarop u als deelnemer geniet van één van onze mooie reizen. Denk bijvoorbeeld aan uw reisgenoten op de fiets in San Francisco of van één van onze reisleiders, natuurlijk in de blauwe FOX-polo. Reist u meestal privé? Stuur u dan uw foto's met bijvoorbeeld uw huurauto, samen met de privéchauffeur of uw reisgenoot (en u) in bijvoorbeeld een kayak of tijdens een andere leuke excursie.

Valentino-in-Indo

Win een reischeque en maak kans op publicatie
Als u meedoet aan onze fotowedstrijd maakt u kans op een reischeque van € 250, € 100 of € 75 en u maakt bovendien kans op een publicatie in één van onze brochures!

U kunt met meerdere foto's meedoen

Om kans te maken op één van de prijzen moet het beeld gemaakt zijn tijdens een verre reis. U kunt met meerdere foto's meedoen (max. 50) en u dient ze digitaal aan te leveren via de uploadpagina

De uiterste inzenddatum voor uw inzending is 30 september 2017. Medio oktober worden de prijswinnaars via onze nieuwsbrief bekend gemaakt en krijgen zij persoonlijk bericht.

ico-helpLET OP! Foto's groter dan 10 MB kunnen niet worden geupload, deze dienen per post verzonden te worden, zie de voorwaarden. Klik hier voor de volledige wedstrijdvoorwaarden.

Terug naar boven