FOX Familiereizen Fotowedstrijd 2017

FOX Familiereizen Fotowedstrijd 2017

***Deze fotowedstrijd is afgelopen***

Wij zijn op zoek naar jou! Vind je het leuk om te fotograferen op reis en ga je binnenkort één van onze familiereizen maken of ben je net terug en heb je prachtige foto's gemaakt tijdens jouw familiereis? Doe dan mee aan de fotowedstrijd van FOX en maak kans op mooie prijzen. Denk bijvoorbeeld aan mooie foto's van jou en je gezin tijdens een tocht naar de duinen van Zagora per kameel in Marokko, een jeepsafari naar wilde olifanten in Sri Lanka of het bezoeken van reuzenschildpadden in Suriname.

Maak kans op mooie prijzen
Als je meedoet aan onze fotowedstrijd maakt je kans op de Fujifilm Instax mini 8, de camera die direct jouw gemaakte foto's print met bijbehorende accessoires, de Kobo Touch 2.0 e-reader voor al jouw favoriete boeken of een boekje Fotograferen op reis en een FOX selfiestick om de perfecte foto te maken.

Je kan meedoen met meerdere foto's
Om kans te maken moet het beeld binnen het thema; ‘Familiereizen’ vallen en gemaakt zijn op één van de bestemmingen die in het aanbod van FOX terug komen. Je kan met meerdere foto's meedoen (max. 50) en je dient ze digitaal aan te leveren via de uploadpagina. De uiterste inzenddatum voor jouw inzending is 30 september 2017. Medio oktober worden de prijswinnaars via onze nieuwsbrief bekend gemaakt en krijgen zij persoonlijk bericht.

LET OP! Foto’s groter dan 10 MB kunnen niet worden geupload, deze dienen per post verzonden te worden, zie de voorwaarden.

Klik hier voor de volledige wedstrijdvoorwaarden.

De prijzen

familiereizen-fotowedstrijd-2017-prijs

Eerste prijs: Fujifilm Instax mini 8
De Fujifilm Instax mini 8 is de camera die al jouw leuke en mooie foto's direct print. Deze camera is makkelijk in gebruik en jouw foto's worden geprint op wit fotopapier met een brede witte rand om teksten bij jouw foto's te schrijven.

De camera werkt als volgt:
Aan de rechterkant van de lens zit een knop waarbij de camera aan gaat. Vervolgens kan je de helderheid veranderen door middel van vier standen:

  • Het huisje: voor foto's binnenshuis en 's nachts (F12.7)
  • Het wolkje: voor foto's tijdens bewolking of schaduwen (F16)
  • Het zonnetje: voor foto's tijdens zonnig weer met enkele wolken (F22)
  • De felle zon: voor foto's tijdens zonnig en helder weer (F32)

Je maakt de foto en deze komt er aan de bovenkant uit.

Tweede prijs: Kobo Touch 2.0 e-reader
De Kobo Touch 2.0 is een e-reader die digitaal lezen gemakkelijk maakt. Door het 6 inch E-ink touchscreen kan je in direct zonlicht jouw favoriete boek lezen. Kies je gewenste lettertype, lettergrootte en paginamarges en creëer de voor jou beste leeservaring.

Derde prijs: Boekje Fotograferen op reis en FOX selfiestick
Het boekje Fotograferen op reis is een praktijkgids met tips om echte reisfoto's te maken. Met de FOX selfiestick maak je prachtige selfies en video's. Deze FOX selfiestick is licht en compact, waardoor deze ideaal is voor op reis.

Terug naar boven