FOX Familiereizen Vlog- en videowedstrijd 2017

FOX Familiereizen Vlog- en videowedstrijd 2017

***Deze wedstrijd is afgelopen***

Wij zijn op zoek naar jou! Vind je het leuk om iedereen te laten zien hoe tof jouw vakantie is? Doe dan mee aan de vlog- en videowedstrijd van FOX en maak kans op mooie prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een vlog van jou, je broertjes en zusjes, vader en moeder en/of opa en oma tijdens een dagje safari in Zuid-Afrika, een bezoek aan de reuzenpanda's in Chengdu of tijdens een treinreis door de rijstvelden van Indonesië.

Maak kans op mooie prijzen
Als je meedoet aan onze vlog- en videowedstrijd maak je kans op de GoPro Hero Session, de kleinste en lichtste action cam van GoPro, de Kobo Touch 2.0 e-reader voor al jouw favoriete boeken of een FOX verrekijker om alle wilde dieren op afstand van dichtbij te bekijken.

Je kan meedoen met meerdere vlog's en video's
Om kans te maken, moet de vlog of video voldoen aan de volgende eisen:

 • De vlog of video moet binnen het thema: 'Familiereizen' vallen en gemaakt zijn op één van de bestemmingen die in het aanbod van FOX terug komen.
 • Je vlog of video mag maximaal 3 minuten duren
 • Je dient je vlog of video via WeTransfer te sturen naar marketing@fox.nl met daarbij de volgende gegevens die je kan invullen in het berichtenveld (message van WeTransfer:
  • Wie ben je en wat is je boekingsnummer?
  • Welke reis heb je geboekt?
  • Dat je 18 jaar of ouder bent (bij deelname jonger dan 18 jaar, is het verplicht om de vlog of video te laten controleren door de ouders/verzorgers en deze door hun te laten insturen)
  • Dat je akkoord gaat met de voorwaarden.
 • De uiterste inzenddatum voor je inzending is 30 september 2017. Halverwege oktober worden de winnende vlogs en/of video's via onze nieuwsbrief bekend gemaakt en krijgen zij persoonlijk bericht.

Klik hier voor de volledige wedstrijdvoorwaarden.

De prijzen

familiereizen-vlogvideowedstrijd-2017-prijs 

Eerste prijs: Go Pro Hero Session
De GoPro Hero Session is de action cam die al jouw avonturen op reis vastlegt. De GoPro Hero Session is de kleinste en lichtste action cam van GoPro. Deze action cam is makkelijk in gebruik door één knop in te drukken waardoor deze foto's maakt of een video opneemt.

De GoPro Hero Session is ontworpen voor de meest extreme omstandigheden en is daarom tot 10 meter zonder behuizing waterdicht. Deze action cam filmt in 1080p Full HD en maakt foto's van 8 megapixels. Door middel van WiFi en Bluetooth kan deze verbonden worden met smart remote of de App.

Tweede prijs: Kobo Touch 2.0 e-reader
De Kobo Touch 2.0 is een e-reader die digitaal lezen gemakkelijk maakt. Door het 6 inch E-ink touchscreen kan je in direct zonlicht jouw favoriete boek lezen. Kies je gewenste lettertype, lettergrootte en paginamarges en creëer de voor jou beste leeservaring.

Derde prijs: FOX verrekijker
De FOX verrekijker zorgt ervoor dat je dingen die op afstand zijn van dichtbij kan zien. Denk aan alle prachtige dieren die je nu van dichtbij kan bekijken.

Terug naar boven