10 t/m 14 januari 2018

FOX op de Vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2018

Vanaf woensdag 10 januari tot en met zondag 14 januari 2018 vindt de jaarlijkse Vakantiebeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Uiteraard zijn ook wij weer aanwezig met onze prachtige geheel vernieuwde stand, reisleiders, reisspecialisten en natuurlijk ons rad voor spectaculaire kortingen! 

Wij begroeten u graag op onze stand in Verre Reizen Hal 3, standnummer C112.

FOX draait door!

FOX-draait-door 2017
Al een aantal jaren een groot succes en niet meer weg te denken op onze stand op de Vakantiebeurs!

Kom langs op onze stand, boek uw reis en draai aan het FOX kortingsrad! U bepaalt zelf uw korting. De kortingen kunnen oplopen van € 50,- tot € 1000,- per boeking! Lees ook alle spelvoorwaarden.

Bezoek onze inspirerende stand!

stand_2017
Bezoek onze stand met internetcafé in de Verre Reizen Hal 3, standnummer C112.


Onze reisleiders en reisspecialisten staan weer klaar om u van tips, adviezen en leuke weetjes te voorzien en u te helpen bij het maken van een boeking. Om het voor u nog makkelijker te maken om de juiste specialist te spreken hebben wij onze stand verdeeld in continenten.  

Ook onze nieuwe reisbrochures liggen voor u klaar. Laat u inspireren door prachtige foto’s, tips en highlights in deze brochures! Ze zijn gratis af te halen op onze stand.

Win een verre rondreis van ANWB ledenreizen!

De ANWB en haar reisdochters waaronder FOX, hebben een speciale actie opgezet: wandel langs alle stands van de ANWB, maak uw speciale ANWB-paspoort compleet en ontvang een cadeautje! Bovendien maakt u zo ook kans op een geheel verzorgde ANWB-ledenreis naar Java-Bali 2 personen!*

Hoe het precies werkt? Haal uw paspoort op bij één van de promotiepunten (aangegeven op de Jaarbeurs-plattegrond als ANWB-route met een ‘druppel’), verzamel alle stempels, vul uw contactgegevens in op het formulier en lever dat vervolgens in bij een van de ANWB-stands. U ontvangt dan een kleinigheidje en dingt automatisch ook mee naar de hoofdprijs!

* Kijk voor de actievoorwaarden op anwb.nl/wineenreis

Terug naar boven