11 t/m 15 januari 2017

FOX op de Vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2017

Vanaf woensdag 11 januari tot en met zondag 15 januari 2017 vindt de jaarlijkse Vakantiebeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Uiteraard zijn ook wij weer aanwezig met onze prachtige geheel vernieuwde stand, reisleiders, reisspecialisten en natuurlijk ons rad voor spectaculaire kortingen! 

Wij begroeten u graag op onze stand in Verre Reizen Hal 3, standnummer C090.

FOX draait door!

FOX-draait-door 2017
Al een aantal jaren een groot succes en niet meer weg te denken op onze stand op de Vakantiebeurs!

Kom langs op onze stand, boek uw reis en draai aan het FOX kortingsrad! U bepaalt zelf uw korting. De kortingen kunnen oplopen van € 50,- tot € 1000,- per boeking! Lees ook alle spelvoorwaarden.

Bezoek onze inspirerende stand!

stand_2017
Bezoek onze prachtig nieuwe stand met internetcafé in de Verre Reizen Hal 3, standnummer C090.


Onze reisleiders en reisspecialisten staan weer klaar om u van tips, adviezen en leuke weetjes te voorzien en u te helpen bij het maken van een boeking. Om het voor u nog makkelijker te maken om de juiste specialist te spreken hebben wij onze stand verdeeld in continenten.  

Ook onze nieuwe reisbrochures liggen voor u klaar. Laat u inspireren door prachtige foto’s, tips en highlights in deze brochures! Ze zijn gratis af te halen op onze stand.

Beursaanbiedingen

beursaanbiedingen 2017 2
Naast het FOX kortingsrad profiteert u tijdens de Vakantiebeurs van nog meer aanbiedingen. Van deze aanbiedingen profiteert u zowel op de beurs, thuis en bij het reisbureau!

Bekijk de beursaanbiedingen

Onze reisleiders ontmoeten?

Artikelpagina-content-reisleiders
Op de Vakantiebeurs staan veel van onze reisleiders en reisspecialisten voor u klaar om u te vertellen over onze prachtige bestemmingen.

Vindt u het leuk om een reisleider van één van uw eerdere reizen weer eens te zien? Bekijk dan het schema wanneer onze reisleiders op de Vakantiebeurs op de FOX stand aanwezig zijn.

Wat is uw ultieme FOX moment? Print ‘m uit en prik uzelf op ons prikbord op de Vakantiebeurs!

Echt-FOX-prikbord1
Wie al vaker met ons gereisd heeft, weet dat wij onze reizigers altijd net even wat extra’s geven om de reis nog specialer te maken. Op een aantal van onze populaire reizen hebben we dit jaar nóg meer fantastische reiservaringen geregeld.

Nu zijn wij nieuwsgierig welke bijzondere reismomenten ú heeft meegemaakt tijdens een FOX reis. Heeft u een foto van uzelf tijdens uw ultieme FOX reismoment en komt u onze stand op de Vakantiebeurs bezoeken? Print uw foto uit en prik deze op ons 'Echt FOX' prikbord! Wellicht inspireert u hiermee een nieuwe FOX-reiziger!

Terug naar boven