Je moet vliegen in je dromen om later van de grond te komen 

Haal de wereldse smaken in huis

In de tussentijd halen we de wereld dan maar naar huis. Door onze lokale reisleiders en specialisten te vragen hun favoriete plekjes met je te delen of een recept te geven voor een overheerlijke Afrikaanse Bobotie of de uitdagende Magluba uit Jordanië. 

Heb je ook een heerlijk recept dat je met ons wilt delen? Mail het recept en je persoonlijke foto’s naar marketing@anwbreizen.nl
Met elkaar halen we de komende tijd de wereld naar ons toe!

Onverwachts eerder terug naar huis

Reisleider Hans had afgelopen maart met zijn groep al een aantal indrukwekkende dagen in Peru achter de rug toen ze hoorden over de aangescherpte coronamaatregelen. Wat eerst ver weg leek, kwam nu wel heel dichtbij. Zeker toen ze hoorden dat ook Peru het luchtverkeer met Europa ging sluiten. Wat betekende dit voor hun terugvlucht?

Vooruitreizen?

Geniet alvast van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Reis een beetje vooruit en bekijk korte video’s van een groot aantal wereldse bestemmingen. Speciaal voor jou samengesteld. Laat je alvast inspireren voor je volgende droomvakantie! Ga bijvoorbeeld met ons mee naar de theevelden in Sri Lanka.

Sri Lanka

Namibië

Cuba

Het heerlijke gevoel als de golven rond mijn enkels ‘flikflooi’

FOX reisleidster Hendrien Liebenberg uit Zuid-Afrika weet het wel. Zodra we weer mogen reizen, neemt ze ons graag mee naar de ongerepte kust bij Trennery’s Beach aan de Oostkaap. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Altijd veilig op weg

ANWB Reizen zorgt ervoor dat je altijd veilig op weg kunt. Ook in deze onzekere tijd. Je boekt immers met de vertrouwdheid van de ANWB. Wil je vroegboeken zodat je zeker bent van jouw favoriete reisbestemming? Geen probleem. Dankzij onze verruimde annuleringsvoorwaarden is vroegboeken mogelijk.