Groepsrondreizen in Georgië

Reis met ons naar grotstad Vardzia, kloosters, wijngaarden en de Kaukasus.
We overnachten in goede drie- en viersterrenhotels.
Groepsrondreis met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Groepsreis Georgië - Van hoge bergen tot oude steden

Misschien heb je het land Georgië enkele jaren geleden al voorbij zien komen in ‘Wie is de Mol’. In dat programma was al te zien dat dit land beschikt over prachtige berglandschappen, oude kloosters en een bijzondere cultuur. Tijdens een groepsreis in Georgië laten wij je dit dan ook allemaal zien. Onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider ontdek je de hoogtepunten van dit land.

Van gebergte tot grotstad

Tijdens de groepsreis in Georgië ontdek je wat de natuur van dit land zo schitterend maakt. Reis langs de grillige vormen van het Kaukasusgebergte, rijd langs de vele wijngaarden met de mooie vergezichten en breng een bezoek aan de heuse grotstad Vardzia. En dit laatste zal zeker een van hoogtepunten van je reis zijn. Vardzia bestaat uit meer dan 400 kamers, 13 kerken en 25 wijnkelders. Een unieke bezienswaardigheid die je nog lang bij zal blijven.

De hoofdstad Tbilisi

Een bezoek aan de hoofdstad Tbilisi mag niet ontbreken tijdens de groepsreis in Georgië. Hier vind je een mix van hypermoderne gebouwen en traditionele, kleurrijke huisjes. Breng een bezoek aan het Narikala fort, waar je per kabelbaan heen kunt gaan. Vanuit hier heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Maak in Tbilisi ook zeker kennis met de lokale keuken in een Georgisch restaurant. Ze bereiden de gerechten met verse groenten, walnoten en knapperig brood. Krijg je al honger? 

Ga met ons mee naar Georgië

Ga met ons mee naar Georgië en ontdek wat dit bijzondere land allemaal te bieden heeft. Voor jouw groepsreis naar Georgië regelen we de vluchten, overnachtingen en de excursies. De Nederlandssprekende reisleider kan je bovendien alles vertellen over de plekken waar jullie komen. Jij hoeft verder alleen maar te genieten van de hoogtepunten van dit land. Ontdek dit voor velen nog onbekende land.