Georgië

Reis met ons naar grotstad Vardzia, kloosters, wijngaarden en de Kaukasus.
We overnachten in goede drie- en viersterrenhotels.
Groepsrondreis met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

2

Rondreizen in Georgië

Rondreis Georgië - Bijzondere natuur & cultuur

Georgië wordt ook wel één van de best bewaarde geheimen van Europa genoemd, al wint dit land ook steeds meer aan populariteit. En dat is natuurlijk niet voor niets zo. Dit land heeft veel te bieden en dat zul je tijdens een rondreis Georgië ontdekken. Wij nemen je mee naar de mooiste en meest bijzondere plekken van dit land. Van groene heuvels tot historische gebouwen en wijngaarden: je vindt het hier allemaal. 

Geniet van een heerlijk wijntje

Georgië kent vele wijngaarden, die niet alleen zorgen voor een mooi uitzicht wanneer we erlangs rijden, maar waar je ook een bezoek kunt brengen aan een traditionele wijnboerderij. Kakheti wordt dé wijnregio van Georgië genoemd, waar je heerlijk tot rust kunt komen in de groene omgeving. Ze laten je hier graag zien hoe de wijn wordt geproduceerd en natuurlijk mag je de heerlijke wijnen ook proeven. Een leuk onderdeel van een rondreis in Georgië!

Ontdek de hoofdstad Tbilisi

De hoofdstad Tbilisi is vaak het begin en eindpunt van de rondreis in Georgië. Maar het is zeker de moeite waard om deze stad ook te gaan ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het sfeervolle oude centrum, dat gekenmerkt wordt door een mix van oude en nieuwe gebouwen, vele kleuren en een wirwar van straatjes. Hier vind je ook veel mooie historische gebouwen zoals kerken, moskeeën, badhuizen en de oude iconische klokkentoren. 

De bijzondere grottenstad Vardzia

Eén van de meest bijzondere hoogtepunten tijdens een rondreis in Georgië is toch wel Vardzia. Dit is heuse grottenstad die tijdens de hoogtijdagen werd bewoond door zo’n 50.000 mensen. Tot een aardbeving het einde van dit bouwwerk betekende. Vandaag de dag heb je de mogelijkheid om de overblijfselen van deze grottenstad te bezoeken. Een fascinerend bouwwerk en tot wel één van meest indrukwekkende bezienswaardigheden  in Georgië.

Van A tot Z geregeld

Ga met ons mee op rondreis in Georgië en wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Wij regelen niet alleen de vluchten en de comfortabele overnachtingen, maar ook de bijzondere excursies. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider zal je tijdens de reis vertellen wat dit land zo uniek maakt. Een reis die van alle gemakken voorzien is, waarbij je niet alleen de toeristische plekken, maar ook andere verborgen pareltjes bezoekt. Wacht niet langer en ga met ons mee naar Georgië.