6-daagse Single Citytrip Tbilisi - Georgië

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Bezoek aan de spectaculair gelegen Gergeti Trinity Church
  • Dagtocht naar de Kacheti wijnregio
  • Inclusief entreegelden en Nederlandssprekende reisbegeleiding
  • Zeer centraal gelegen hotel in Tbilisi

Zeer complete citytrip Tbilisi inclusief enkele hoogtepunten van Georgië in de omgeving van de stad.

Tijdens deze citytrip ontdek je de veelzijdige stad Tbilisi én enkele van de mooiste hoogtepunten van Georgië, zoals de prachtige wijnregio Kacheti en de schitterend gelegen Gergeti Trinity kerk. 

De Georgische hoofdstad Tbilisi is een mix van oude kleurrijke wijken en moderne architectuur. Er is genoeg tijd om de hoogtepunten van de stad te verkennen. Tijdens ons verblijf reizen we naar Kacheti, dé wijnregio van het land. We zullen genieten van een lokale lunch en een glaasje authentiek geproduceerde wijn! 

Een uitstapje met een cultuur tintje is ons bezoek aan de oude hoofdstad van Georgië, Mtskheta. We zullen hier de  Svetitshovelikathedraal en het Jvari klooster bezoeken, beide UNESCO Werelderfgoed en met mooie fresco's. Daarna rijden we over de befaamde military highway de bergen in naar Kazbegi. We zien schitterend gelegen forten en een mystiek berglandschap dat ons naar de meest fotogenieke plek van het land brengt, de prachtig gelegen Gergeti Trinity kerk tussen hoge bergpieken. 

Comfortabel, centraal gelegen hotel in Tbilisi 
Met zorg hebben wij het best beschikbare hotel voor je geselecteerd, op loopafstand van het historische centrum, waar je volop restaurantjes en winkeltjes zult vinden. 

Veel excursies inbegrepen
Tijdens deze reis gaan we veel leuke en interessante excursies doen. Zo bezoeken we verschillende interessante kloosters en kerken, brengen we je per 4x4 omhoog de bergen in naar de Gergeti Trinity kerk en volgen we enkele masterclasses bij lokale families. Je kunt ook mee helpen met het maken van brood op de traditionele manier in de wijnregio.

Onze reisspecialisten staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleider staat samen met onze lokale gids en de chauffeur voor je klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat je alleen maar hoeft te genieten!

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 personen / maximaal 30 personen