Boek nu met de zekerheid van gratis annuleren

Zorgeloos op vakantie met FOX en ANWB Reizen

Zorgeloos boeken met onze gratis annuleren service

De reisondernemingen van ANWB bieden je de zekerheid van gratis annuleren. Zo is het geen enkel risico om toch die mooie vakantie te kunnen boeken!

De actie in het kort:

 • Boek je reis bij FOX, Pharos, ANWB Ledenreizen of Kamppeerreizen van ANWB. Voor deze actie zijn uitgesloten: cruises of reizen waar een cruise bij inbegrepen zit en treinreizen of reizen waar een treinreis bij inbegrepen zit.
 • Sluit een annuleringsverzekering voor deze reis af bij je verzekeraar Dit is niet noodzakelijk om gebruik te maken van deze actie, maar wel verstandig voor een annulering op jouw initiatief binnen 60 dagen voor vertrek.
 • Nadat je de boeking hebt gemaakt, kun je tot 60 dagen voor je vertrek je reis kosteloos bij ons annuleren.
 • Alle overige voorwaarden vind je verderop op deze pagina. 

Hoe kun je annuleren onder de gratis annuleren voorwaarden?

 1. Bel FOX (0252-660000) minimaal 60 dagen voor de vertrekdatum om aan te geven dat je wilt annuleren. Wij zullen de boeking dan kosteloos voor je uit ons boekingssysteem halen en eventuele betalingen aan je restitutioneren. Zie hiervoor ook de voorwaarden verderop deze pagina.
Goed om te weten
Boek je een van onze pakketreizen inclusief vervoer en krijgt je bestemming tijdens je vakantie code oranje of rood? Dan repatriëren we je als dat nodig is. Bij een autovakantie binnen Europa adviseren we je in dat geval over de beste manier om zelf naar huis te rijden.

Krijgt je bestemming kort voor vertrek code oranje of rood? Dan kun je bij ons kiezen uit omboeken of gewoon je geld terug.
 

Bekijk direct ons reisaanbod 

Deze actie geldt ook bij de volgende ANWB Reisondernemingen:

Voorwaarden

 • Deze actie is geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf  29 juni 2020, voor alle vertrekdata tot en met 2022.
 • Deze actie is geldig op de door ANWB georganiseerde reizen, te weten: FOX Verre Reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen en Kampeerreizen van ANWB. Uitgezonderd zijn de reserveringssite anwbcamping.nl, uitjes van ANWB (Eropuit) en de camperreizen van Travelhome.
 • Deze actie is niet van toepassing op cruises of reizen waar een cruise bij inbegrepen zit en op treinreizen of reizen waar een treinreis bij inbegrepen zit.
 • Enkel de hoofdboeker kan een beroep doen op deze actie. Uiteraard mag je de reis ook omboeken naar een andere vertrekperiode of bestemming.
 • Met betrekking tot een beroep op deze actie geldt:
  • Gratis annuleren mag tot 30 dagen voor vertrek. 
  • Voor al onze reizen inclusief vlucht geldt tot 60 dagen voor vertrek.
   Voor boekingen die binnen deze 30 of 60 dagen vertrekken, geldt dat -wanneer we de reis niet kunnen uitvoeren vanwege code oranje i.v.m. corona- je ook recht hebt op kosteloos annuleren.
  • Heb je een ANWB Reizen voucher? Deze mag je uiteraard als betaalmiddel gebruiken op elke nieuwe boeking.
  • Onze reguliere betalingsvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Heb je via ons een kortlopende reisverzekering afgesloten bij ANWB Verzekeren, dan krijg je de kosten hiervoor ook terug. De premie voor je annuleringsverzekering wordt niet teruggestort, de annuleringsverzekering en je dekking is immers ingegaan op het moment dat je de annuleringsverzekering afsloot.
  • Eventuele visumkosten, vaccinaties en/of stoelreserveringen die door jouzelf zijn geregeld, zijn altijd voor eigen rekening. Alleen producten/diensten afgesloten bij ANWB Reizen vallen onder deze regeling.
 • FOX, verre reizen van ANWB heeft het recht om deze actie te allen tijde stop te zetten.

Groepsrondreizen

Nieuwsgierig geworden naar onze groepsrondreizen?

Bekijk ons reisaanbod

Privé rondreizen

Voor mensen die graag met z'n tweeën of met familie en vrienden op reis gaan.

Bekijk ons reisaanbod

Single groepsreizen

Samen met andere singles een verre bestemming ontdekken. 

Naar alle singlereizen

Familie rondreizen

Familie rondreizen, in groeps- of individueel verband, zijn speciaal afgestemd op het reizen met kinderen vanaf 6 of 8 jaar.

Naar het reisaanbod