Groepsrondreizen

Onze groepsrondreizen zijn speciaal samengesteld voor reizigers die op een comfortabele manier een land echt willen leren kennen. De hoogtepunten willen zien, maar ook unieke ervaringen willen meemaken die vaak juist zo kenmerkend zijn voor het land.

  • Onze reizen zijn zeer compleet en altijd inclusief vluchten
  • Verblijf in comfortabele drie- en viersterrenhotels
  • Een divers excursieprogramma
  • Begeleiding van deskundige Nederlandssprekende reisleiding
  • Vervoer per comfortabele airconditioned bus

88

Groepsrondreizen

Op groepsreis – Een leuke manier om een verre bestemming te ontdekken!

FOX biedt het grootste verre groepsreizen aanbod van Nederland. Al onze reizen zijn samengesteld door reisspecialisten met jarenlange ervaring. Onze hotels zijn altijd comfortabele drie-of viersterrenhotels op een uitstekende locatie. De Nederlandssprekende reisleiders zullen er voor zorgen dat je tijdens de groepsreis onbezorgd kan genieten van een luxe, comfortabele rondreis. De programma’s zijn zo samengesteld dat je een perfecte combinatie van unieke ervaringen en comfort zult krijgen.

Waarom een groepsreis?

Onze groepsreizen zijn zeer compleet, inclusief vluchten, veel excursies en comfortabele hotels. Het vervoer is in een comfortabele airconditioned bus, of in sommige gevallen, per trein. De reisleiding zal er ten alle tijden voor zorgen dat je een onvergetelijke en onbezorgde reis hebt. FOX biedt meer dan 100 verschillende groepsreizen aan naar 48 verschillende bestemmingen. Te denken valt aan rondreizen in Zuid-Afrika, Vietnam en Costa Rica. In veel van onze bestemmingen heeft FOX speciale Easy Going reizen ontwikkeld, waar we hetzelfde programma volgen als bij andere rondreizen, maar dan in een rustiger tempo. Zo verblijf je vaak een nacht extra op een bestemming zodat je iets rustiger kunt rondreizen.

Groepsgrootte tijdens een groepsreis

Afhankelijk van de bestemming van jouw verre groepsreis is de groepsgrootte groter of kleiner. Je kunt voorafgaand aan de boeking de groepsgrootte en samenstelling zien. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan tijdens de reis. Op het FOX FORUM kun je voordat je op reis gaat al in contact komen met mede reizigers van jouw groepsreis. Veel reizigers spreken vaak al eens met elkaar af om elkaar te leren kennen voordat zij op reis gaan!

Nederlandssprekende reisleiding tijdens een groepsrondreis

Al onze groepsreizen worden begeleid door een ervaren Nederlandssprekende reisleiding. De reisleiding op onze groepsreizen wonen vaak in de landen zelf en kennen de steden uit hun hoofd. Ze kunnen je altijd de leukste restaurants aanbevelen of regelen voor de hele groep een reservering in de beste restaurants. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw koffer in pakken en op reis gaan. FOX regelt de rest zodat je onbezorgd op reis kunt gaan. Want wat is er nou fijner dan op verre vakantie te gaan, wetende dat alles voor je geregeld is?