Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

15 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 23-08-2018

BALI: Bijzonder, Authentiek, Lekker, Intens

Mw. D
8,6
Toegevoegd op: 13-08-2018

Prachtig eiland, mooie accomodatie, prima gids, afwisselend programma voor alle leeftijden.

Dhr. A - Elst
8,1
Toegevoegd op: 13-08-2018

Prachtige, rustige reis die het hele eiland omvat

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 07-08-2018

Goed georganiseerde reis naar dit bijzondere, mooie eiland.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 06-08-2018

Fantastische ervaring. Mooie reis voor ouders en kids!

De reisleiding die we later in het hotel hadden vinden wij minder. Dieman had standaard verhaal. Had weinig informatie over de excursies. Alles was leuk en dat was het dan wel. Met als gevolg dat de meesten ook wij de zaken niet bij hem Hebben geboekt maar ergens anders!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-08-2018

een heerlijk vakantieland met een fijn reisgezelschap, een betrokken gids en geweldige excursies

Geweldige excursies: het snorkelen, het raften (niveau 3/4), de fietstochten door dorpjes, jungle en rijstvelden, het bezoek aan een school, de vlindertuin, Tirta Gangga (godenbeelden), de koffieplantages. De Ulun Danu tempel viel ons wat tegen (klein), De sfeer in het land op de doorgaande wegen met honderden scooters, marcherende schoolkinderen, de bevolking met hun eigen tempeltjes. uitdaging van de vulkanen. Herdenkingsoptochten onderweg met muziek en vrolijke mensen (ze gaan hier anders met het rouwproces om). Een enkele kritische noot: een vlucht van 16 uur is erg lang. Voorzichtig met de apen in Ubud, ook buiten het park kunnen ze je opwachten, je plastic zak openscheuren, etenswaren meenemen en je zelfs bespringen als je de zak hoog houdt. De tourbus kent smallere zitplaatsen dan in NL. TIP: onze op het vliegveld in Bali gekochte drank verdween bij de handbagagecontrole in Singapore (tussenstop) rechtstreeks in de kliko !

Dhr. D
8,6
Toegevoegd op: 02-08-2018

Geweldige reisleider Ragman , fantastische groep , Bali was adembenemend. Een magistrale reis.

De fox reisleider Ragman neemt alle organisatorische zaken uithanden.Hij laat je maximaal genieten. Zijn pakkende verhalen over Bali maken dat je het maximaal beleefd. De reis is goed opgebouwd met veel ruimte voor eigen invulling. Wij hadden een geweldige groep mensen en kinderen die het goed met elkaar konden vinden. Het snorkelen en het raften moet je gedaan hebben. Ook Ubud Monkey Forrest is een niet te missen excursie. De vriendelijke lokale mensen zorgen voor een hele prettige sfeer. Doen !

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 16-05-2018

We hebben een fantastische, gevarieerde vakantie gehad! Alles perfect geregeld en een leuke groep!!

Dhr. K - Capelle aan den IJssel
7,1
Toegevoegd op: 16-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 14-05-2018

Prachtige reis, goed verzorgd!

Zeker de moeite waard!

Anoniem
Terug naar boven