Groepsrondreizen Groepsrondreizen

Comfortabel de wereld rond tijdens onze georganiseerde groepsrondreizen naar ruim 40 verre bestemmingen

Altijd comfortabel
Altijd de beste prijs
Altijd naar het hart icoon Altijd naar het hart
Altijd uitstekende service

Reizen met FOX betekent...


We stellen ons graag aan u voor...

Veelgestelde vragen over groepsrondreizen

 • Wat houdt een groepsreis in?

  Wij stellen uitgebalanceerde groepsrondreizen samen die bestaan uit vluchten, een verblijf in geselecteerde drie- en viersterrenhotels, meestal op basis van logies en ontbijt of halfpension, een divers excursieprogramma, onder begeleiding van onze Nederlandssprekende reisleiding en vervoer per comfortabele airconditioned bus. Naast het excursieprogramma is er ook de mogelijkheid om ter plaatse optionele excursies bij te boeken. Waar mogelijk eindigt de rondreis met enkele dagen in één van de badplaatsen van het desbetreffende land. Voor onze groepsrondreizen geldt een minimum leeftijd van 12 jaar.

   

 • Kan ik ook gewoon mijn eigen gang gaan tijdens een groepsreis?       

  Tijdens een groepsrondreis bij FOX wordt er een programma afgewerkt waar de reisleider zich aanhoudt. Is er een mogelijkheid om ergens anders te lunchen, te dineren of niet mee te doen aan het dagprogramma, dan is dat uiteraard mogelijk. Je bent niet verplicht om alles in groepsverband te volgen, tenzij het programma (de mogelijkheden) dat niet toelaten.

 • Kan ik tijdens de groepsreis mijn normale koffer meenemen?

  Het is bijna bij al onze groepsreizen mogelijk om te reizen met een harde, normale koffer. Bij sommige reizen is dit echter niet het geval en wordt dit kenbaar gemaakt bij de belangrijke informatie die u bij uw reisbescheiden ontvangt. Wij raden je ook aan om geen kleine koffertjes als handbagage mee te nemen maar gewoon een kleine handtas of rugzak. De koffertjes kunnen vaak niet opgeborgen worden in de bagagerekken boven uw hoofd in de bus.

 • Is de fooienpot tijdens de groepsreis verplicht?

  Tijdens onze groepsrondreizen maken wij gebruik van een fooienpot. Deze wordt beheerd door de reisleider. De reisleider houdt de uitgave hiervan nauwkeurig bij en noteert deze in een logboek. Iedere deelnemer kan zo zien waar het geld aan uitgegeven is. Het is niet verplicht om deel te nemen aan deze fooienpot, echter raden wij dit wel aan. Alle fooien voor de kofferdragers, gidsen tijdens een excursie, serveerster/serveerder tijdens lunch/diner etc zijn dan inbegrepen. Wanneer je besluit om niet deel te nemen aan de fooienpot dan dien je zelf zorg te dragen voor het geven van fooien.

 • Zijn er vaste plaatsen in de bus tijdens de groepsreis?

  Tijdens onze reizen zijn er geen vaste plaatsen in de bus;  iedere deelnemer mag gaan zitten waar hij/zij wilt. Het is uiteraard niet de bedoeling dat iemand de gehele reis voorin plaats neemt. De reisleider zal tijdens het welkompraatje het rouleren in de bus ook zeker benoemen.

 • Hoe laat vertrekt de groep tijdens een reisdag?

  Bij iedere reis wordt de reisintensiteit benoemd. Hoe meer sterren hoe drukker het reisprogramma. Om veel te zien en te doen in een korte tijd, komt het vaak voor dat er vroeg vertrokken wordt. Een vertrek tussen 07.00-08.00 uur zal vaak voorkomen bij reizen met een hoge reisintensiteit.

 • Kan ik optionele excursies boeken tijdens de groepsreis?

  Bij de meeste reizen worden de optionele excursies benoemd op de site bij het tabblad Extra's en in de reisbescheiden. Deze excursies kun je ter plaatse reserveren bij de reisleider. De reisleider zal bij aankomst dit ook kenbaar maken en komt zelf soms ook nog met leuke excursies die bijgeboekt kunnen worden. Het kan voorkomen dat het dagprogramma zo vol zit dat een optionele excursie helaas niet haalbaar is.