FOX Groups & Incentives

Reizen met je eigen reisgezelschap

Op reis met je bedrijf

Je wilt belangrijke zakenrelaties bedanken of je succesvolle dealers passend belonen. Je bent trots op het jubileum van je bedrijf en wilt daar op een bijzondere manier uiting aan geven. Zo’n reis moet perfect zijn afgestemd op je zakelijke doelstellingen en uiteraard op een beschikbaar budget.

Wij zijn graag je partner als op zoek bent naar een unieke jubileumreis, een incentive, een bedrijfsuitje, reizen voor je personeelsvereniging, een productpresentatie of internationale conferenties.

 

Zet je doelstellingen om in resultaat en organiseer in samenwerking met ons een inspirerende incentive reis naar één van de vele bestemmingen binnen of buiten ons aanbod, uiteraard binnen je beschikbare budget.

Voorbeeldreizen ter inspiratie

De mogelijkheden zijn oneindig. Zowel binnen als buiten Europa, wij gaan met je naar elke bestemming wereldwijd! We hebben een paar inspirerende reizen op een rij gezet.

FOX Reistheater

Tevens bieden wij je de mogelijkheid om samen met je reisgezelschap één van onze Reis & Inspiratiedagen bij te wonen in ons sprankelende FOX Reistheater. De indrukwekkende reisreportages nemen je tijdens de shows mee naar de bestemming, zodat je alvast in de juiste sfeer en vakantiestemming kunt komen.

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor je meeting of event? Het FOX Theater biedt volop mogelijkheden.

Groepsreizen op maat

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

0252 - 66 00 02  Stuur een bericht

Bijzondere culturen

Maak kennis met de meest bijzondere culturen!

Lees snel verder

Sprinkhanen in Thailand

Bijzondere gerechten

Ben je benieuwd naar de bijzondere gerechten vanuit alle windstreken van onze aardbol?  

Lees snel verder

We inspireren je graag

We hebben vele inspirerende artikelen geschreven. Neem eens een kijkje en droom weg bij al het moois dat deze wereld ons te bieden heeft. 

Bekijk alle artikelen