FOX Groups & Incentives

Groepsreizen op maat vanaf 8 personen

Op reis met je bedrijf

Proosten op een jubileum, samen successen vieren tijdens een incentivereis, het teamgevoel versterken tijdens een bedrijfsuitje in het buitenland, of op een bijzondere locatie tijdens een ondernemersreis de banden met zakelijke relaties aanhalen? Er zijn genoeg redenen om een eigen reis samen te stellen met je bedrijf. 

Groepsfoto bij Koninklijk Paleis in Bangkok

Zo’n reis moet perfect zijn afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen en uiteraard passen binnen het beschikbare budget. Wij luisteren naar je wensen, denken aan de details en zijn graag je partner als je op zoek bent naar een unieke bedrijfsreis met je eigen reisgezelschap. Wij denken graag met je mee om een onvergetelijke reis samen te stellen met verrassende en originele momenten. Nét even anders dan andere reizen. 

Op reis met je bedrijf, zij gingen je voor..

De mogelijkheden zijn oneindig. Van dealerreis tot ondernemersreis, de afgelopen jaren hebben wij voor vele bedrijven onvergetelijke themareizen, excursiereizen, studiereizen, dealerreizen, business trips en zakelijke reizen voor eigen gezelschap geboekt, zowel binnen als buiten Europa. 

Uitzicht op Akropolis in Athene
Paalvissers in Sri Lanka

FOX Reistheater

Entree FOX theater in Hoofddorp

Wij bieden je ter voorbereiding van je reis de mogelijkheid om op ontspannen wijze en vol inspiratie een informatiebijeenkomst bij te wonen in ons sprankelende FOX Reistheater. 

Door middel van een indrukwekkende reisreportage en praktische informatie nemen we je tijdens een show mee naar de bestemming, zodat je samen je reisgezelschap alvast in de juiste sfeer en vakantiestemming kunt komen.

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor je meeting of event? Het FOX Theater biedt volop mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

0252 - 66 00 02  stuur een bericht.

Wijnen, wijnen, wijnen in Zuid-Afrika

Ruiken, nippen, slurpen, spugen en drinken. Hef het glas en proost op een onvergetelijke vakantie in de mooiste wijngebieden van Zuid-Afrika.
De mooiste wijngebieden vind je in Zuid-Afrika

Top 5 - Hoogtepunten Jordanië

Overnachten in de woestijn, vriendelijke mensen, een betoverende geschiedenis en natuurlijk wereldwonder Petra. Er zijn genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan Jordanië.
5 redenen om Jordanie te bezoeken

Top 5 - Moskou

Het geheimzinnige Kremlin, glorieuze kathedralen en het wereldberoemde Rode Plein: wij nemen je mee naar de hoogtepunten van Moskou.
Top 5 - Bezienswaardigheden Moskou

We inspireren je graag

We hebben vele inspirerende artikelen geschreven. Neem eens een kijkje en droom weg bij al het moois dat deze wereld ons te bieden heeft. 

Bekijk alle artikelen

 

Meer weten?

Berty Beukema en Angelique Edeling, accountmanagers van Groups & Incentives:

'Het leuke aan dit werk is dat we echt de meest  verschillende verzoeken ontvangen, van een incentive naar Madrid en een jubileumreis naar Kuala Lumpur, Borneo en Singapore tot een rondreis van een personeelsvereniging voor 90 personen naar Sri Lanka. Vaak kunnen we uit eigen ervaring inspireren en adviseren om zo een  perfecte groepsreis op maat samen te stellen, waar nog lang over wordt nagepraat.’  

Wil je vrijblijvend praten over de talloze mogelijkheden? 
Bel ons (0252 66 00 02) of stuur een bericht.