FOX Groups & Incentives

Groepsreizen op maat vanaf 8 personen

Reizen met je vereniging

Ben je op zoek naar een jubileumreis, themareis, sportreis, verenigingsuitje, studiereis, concertreis, koorreis, verenigingsreis of lustrumreis met jouw eigen reisgezelschap en geheel naar eigen wens?

 

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van groepsreizen op maat, inspireren wij je graag bij het samenstellen van jouw eigen reis op maat. Uniek, verassend en nét even anders dan andere reizen. Wij bieden de meest uiteenlopende reizen en uitjes voor eigen reisgezelschappen vanaf 8 personen, die optimaal aansluiten bij jouw wensen en budget. 

"Wij zijn al diverse malen met onze vereniging naar mooie FOX bestemmingen geweest, waaronder Marokko en Jordanië. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke benadering, de service en de reisleiding ter plaatse. Elke reis heeft diepe indruk gemaakt en er is nog heel lang over nagepraat."

Reizen met je vereniging, zij gingen je voor..

Neushoornvogel in jungle van Maleisië
Waterdrinkplaats Etosha

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

0252 - 66 00 02  stuur een bericht.

Palmeiland Palm Jumeirah Dubai

Top 5 - Dubai

Proef de authentieke Arabische sfeer in de wijken Deira en Bur Dubai, ga het avontuur aan in de woestijn en struin over de gezellige boulevards.
Top 5 - Bezienswaardigheden Dubai

Culinair Zuid-Afrika

Naast alle natuurlijke en culturele hoogtepunten, staat Zuid-Afrika ook bekend om de uitmuntende keuken. We geven hier een aantal tips van gerechten en drankjes die je niet mag missen tijdens een reis door Zuid-Afrika.
Culinair Zuid-Afrika

We inspireren je graag

We hebben vele inspirerende artikelen geschreven. Neem eens een kijkje en droom weg bij al het moois dat deze wereld ons te bieden heeft. 

Bekijk alle artikelen

 

Meer weten?

Berty Beukema en Angelique Edeling, accountmanagers van Groups & Incentives:

'Het leuke aan dit werk is dat we echt de meest  verschillende verzoeken ontvangen, van een incentive naar Madrid en een jubileumreis naar Kuala Lumpur, Borneo en Singapore tot een rondreis van een personeelsvereniging voor 90 personen naar Sri Lanka. Vaak kunnen we uit eigen ervaring inspireren en adviseren om zo een  perfecte groepsreis op maat samen te stellen, waar nog lang over wordt nagepraat.’  

Wil je vrijblijvend praten over de talloze mogelijkheden? 
Bel ons (0252 66 00 02) of stuur een bericht.